Regisztráció Blogot indítok
Adatok
onereset

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Artista Dávid olvasónk hívta fel a figyelmünket röpke 10 év késéssel a magyar hip hop titkos gyöngyszemeire, akik már anno kb. 10 évnyi késésben voltak. Titán, Rudi, Bütyi, Szentháromság! YO! ..
Ha fiú, vegyünk neki Barbie-babát, ha Chicago Bears-szurkoló, kapjon Green Bay Packers mezt, ha pedig négyéves, adjunk neki dezodort vagy fogkrémet, aztán kenjünk mindent a Télapóra. Jimmy Kimmel az ABC egyik esti talkshow-jának műsorvezetője tavaly hirdette meg azt az akcióját,…..
onereset 2012.01.06 19:36:23
@fran7: igen, lattam azt is, meg a halloween-eset is, es meg mindig el vagyok hulve...
csak remelni tudom, hogy a sajatjaim nem ilyenek lesznek ://
Nem tudjuk, hogy került oda, de a blog jó!..
Elkeresztelték a fővárosi kerékpárkölcsönző-rendszert, a BuBi név 9632 voksot kapott az összes beérkezett 38403 szavazatból. A kerékagyon augusztus 2-án írtunk először arról, hogy a közbringahálózat megvalósításával megbízott Parking Kft. névpályázaton vár javaslatokat…..
onereset 2010.09.17 13:42:33
@tszasa:
BuBi mint Budapest Bike. Szerintem eleg egyertelmu.
onereset 2010.09.17 13:50:20
@Parking Kft:
akkor ezek szerint tobben is neveztek a BuBi nevvel...sajnalatos
Ezúton kérek elnézést mindenkitől, aki valaha is komolyan vette Liptai és Daróczi kapcsolatát, vagy elkeseredett utóbbi halálának hallatán. Hadd nyilvánítsam külön részvétemet az édesapának és az édesanyának. Most, hogy túlvagyunk a formaságokon, hadd beszéljek…..
onereset 2010.04.30 09:47:36
@KOMMENTELÉS HELYETT, DOLGOZZON!!! (köszönettel: Sz:
"Mielőtt okoskodsz, talán nézz utána a dolgoknak. Olyan magyar név, hogy Claudia nem létezik. "
ezt gondolom magadra is ertetted...
tv2.hu/mokka/cikk/liptai-claudia
elkepzelheto, hogy nincs ilyen magyar nev, attol fuggetlenul o c-vel irja, es ezt illik tiszteletben tartani. Ha mar valaki megir egy posztot, akkor figyeljen a reszletekre. Ez lenne a minumum.
Nem is tudom, mikor hoztunk utoljára ennyi nagybetűvel és szenvedélyes írásjellel tarkított levelet, mint a citibankos Krisztináét. Olvasónk azért tombol, mert egyszer késett a hitele törlesztésével a Citinél, mire a bank a számlájára mégis beérkező pénzből két nap…..
Október közepétől a Vodafone minden számlás előfizetője díjmentesen veheti igénybe a Vodafone e-számla szolgáltatását, egy egyszerű és gyors regisztrációt követően. A szolgáltatás igénylése esetén az aktuális havi számla elektronikus formában kerül kiküldésre,…..
onereset 2009.10.28 09:57:28
@Bit Rot: vajon mennyibol tart kinyomtatni a szamlat, ha arra szukseg van? emailben elkuldik, nem kell lementeni sehova. ez egy jol mukodo dolog bankoknal. a papir alapu szamla ugyanugy elveszhet, kidobod veletlenul, stb...
akinek nem tetszik, ugysem hasznalja.
A vicces utcanevek frontján a lakótelepek elég jól teljesítenek. A közéletileg tájékozottabb ügyfélszolgálatosok például felkapják a fejüket, ha bemondom a lakcímem: Lovas István utca. A magyarázkodásról már leszoktam - egyébként hősi halált halt szolnoki pilóta volt a…..
onereset 2009.10.21 20:21:38