Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szlnk

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A százas zsepi köddé vált, mint a 2 decis tejföl, a 20 szálas cigi vagy a fél literes korsó sör. A Homár megnézte az itthoni adagot és valóban: az eddigi nagy 100-as felirat helyett csak a termékleírásnál szerepel, hogy a csomagban valójában csak 90 db zsebkendő van.Úgy…..
Nem csak hosszú, szomorú is. Találkozás az A38-on, pezsgős vasárnapok, de a szánsájn-hepinesz után már csak "Hazajön, tévé, jajdefáradtvagyok, semmi beszélgetés, arcra egy puszi, alvás" megy. Sziasztok, kicsit hosszú lesz... Már lassan egy éve egyedül vagyok,…..
Völgyesi Gabi, Oroszlán Szonja, Heller Ágnes. Nem sok ez egy kicsit? Még szerencse, hogy ott lesz Ungváry Krisztián is az A la carte-ban, merthogy arról beszélünk. A műsor egyébként érdekes irányba ment el az idők során, de erről maj külön posztban értekezünk nemsokára (m1,…..
szlnk 2008.10.02 22:07:02
Egy nagyon hosszú ideje húzódó running gag (visszatérő, jellegzetes poén) lezárására került sor múlt héten, és ugyan faszán lemaradtunk róla, de sebaj, most beposztoljuk a teljes sztorit jó sok videóval, hogy vidám legyen a hétvége. A történet a következő: Jimmy Kimmel, az…..
comment:com Megbukott a Hősök 2007.05.25 13:57:00
Most már hivatalosan bejelenthetjük: a Hősök megbukott. Mármint Magyarországon. Múlt héten és most is alulmaradt ugyanis a Dr Csont című, egyébként nem túl izgalmas Helyszínelők-utánérzéssel szemben. Ennél is szomorúbb, hogy amíg az este kilenckor kezdődő Doktor House-ra…..