Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bub

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Töprengtem egy ideig, megjelentessem-e a mai posztot, amiért most mégis itt olvashatjátok ezt a történetet, az az, hogy érzésem szerint egy meglehetősen elterjedt látásmódot jelenít meg. Úgy érzem, a szerzője, Eszter, már eldöntötte, hogy el szeretne menni Magyarországról, abban…..
Jó napot kívánok. Én egy pékségben dolgozom napi 8 órában.Három hét táppénzre kényszerültem,és a munkáltatóm az első 15 napot nem hajlandó kifizetni.Ugyanis a jogszabály úgy szól hogy az első 15 napot a munkáltatónak kell fizetnie.Itt nem igy működik a dolog.Szabadság…..
bub 2012.05.16 00:01:31
@kairouan: Nyilván nem fogtad az iróniát a posztomban. Én csak annyit mondtam hogy ha a vállalkozó tesz valamit azt azért teszi mert megteheti. Az meg nem meglepő hogy a saját érdekeit nézi a világ már csak ilyen. Asszem ugyanazt mondjuk.
Azt még hozzá teszem a sógorom Londonban melózik pékségben és nagyjából ugyanúgy szív. Nincs szabi beteg nem lehet szabadnap szökőévenként. Szóval ez nem magyar betegség-mármint az alkalmazott szopatása.
bub 2012.05.16 21:38:24
@tildy:): Hát pedig sajnos ez a helyzet. Azt én nem tudom odaát a UK-ban mi a helyzet de Dublinban vagy fulltime v parttime v casual munkaszerződésed van. A legtöbb gagyi meló helyen-pld pékség-casual vagyis ha dolgozol fizetnek ha nem dolgozol nem. Emiatt persze a csórók 7/7 dolgoznak. Ha meg nem tetszik a rendszer kivágnak. Persze nem kötelező ilyen helyen dolgozni de ha nincs más enned meg kell bevállalod. Én gondolom Londonban is hasonló a szitu. A legszebb meg az hogy az egész legális bejelentenek stb de jogod csak kussolni és melózni van. De eltértünk a tárgytól.
üdv
comment:com Megbukott a Hősök 2007.05.25 13:57:00
Most már hivatalosan bejelenthetjük: a Hősök megbukott. Mármint Magyarországon. Múlt héten és most is alulmaradt ugyanis a Dr Csont című, egyébként nem túl izgalmas Helyszínelők-utánérzéssel szemben. Ennél is szomorúbb, hogy amíg az este kilenckor kezdődő Doktor House-ra…..