Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borsoo'

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebookon találtam egy felhívást... Hát az már tényleg fantasztikus, hogy a közösség miként írja át a történeteket, szabályokat. Nem mi vagyunk a forrásai a hírnek. A fura és nagyszerű pedig az, hogy egy ilyen hír milyen pillanatok alatt megy végig mindenhol. Örömmel…..
Gyerektrend Nem csak couture 2010.02.22 18:06:00
A Pediped gyerekcipő-márka couture kínálatát már megismerhettétek Felhasznalo bloggerina jóvoltából, én most a mezei, "originals" készletüket mutatom meg Nektek. Hogy azért valami sztáros mégiscsak legyen a dologban:  a celebgyerekek hosszú tömött sorokban…..
borsoo' 2010.04.29 17:52:57
@Kittymercedesz: Szia, ezeket a cipőket nálunk is lehet ám kapni, mondjuk elég drágák, olyan 10 és 12e között vannak, a már nem puhatalpúak. A puhatalpúak 8e körül, akcióban 7e.
Csalókák a képek, a Drops Design nem kötött-horgolt gyerek- és bébiholmit kínál, hanem csupán az azokhoz szükséges fonalat. Abból viszont káprázatos mennyiséget, és fajtát, csak győzze az ember a fejét kapkodni. Ami miatt viszont mégis megemlítjük őket a Gyerektrenden, az…..
borsoo' 2010.04.15 10:43:29
Ha beszereztük már a család apraja-nagyjának a tavaszi táskákat és szütyőket, és vágyunk még hozzájuk illő szépségekre, amikkel villoghatunk, akkor irány ismét a Foltbolt, ahol idén tavasszal már 100% pamutból készült, színes, egyedi pólókból is…..
borsoo' 2010.03.31 13:39:57
@foltbolt: Szia, szívesen megnézném a mosott pólót...én is készítek a saját gyerkőceimnek. A pólóalapot is itthon varrjuk, rátétet pedig pamutvászonból csinálok, így 40-50, de 60 fokon is tudom mosni, de kiváncsi vagyok a filcesre is, mert azzal könnyebb dolgozni, nincs tisztázás stb. Ez gyapjúfilc vagy műszálas?

Köszönöm, Orsolya
Majdnem félszáz pályázat érkezett be nagy karácsonyi nyereményjátékunkra, és bizony, nem volt könnyű az elbírálásuk, annyi kreatív, szépen kivitelezett dekorációt, ajándékötletet, díszt készítettek a mi alkotó Olvasóink gyermekeikkel. Külön öröm számunkra, hogy sokan…..
borsoo' 2009.12.21 22:31:00
@felhasznalo: tudom, tudom, én értem is, de ők gyerekek....készültek, izgultak..., gondolom a többi nem nyertes gyerkőc is hasonlóan érez.
Vígasztalom őket, remélhetőleg, mire jön a következő lehetőség már elfelejtik..hiszen gyerekek, hamar túlteszik magukat az ilyesmin..csak most nagyon friss.
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 28. 2009.12.17 10:13:00
Olvasóink rendületlenül kreatívkodnak, nemsokára megtudhatjátok, hogy karácsonyi játékunkon kik nyertek és mit. Ám sok egyéb, nem karácsonyhoz kapcsolódó alkotást is kapunk ám, így most bemutatjuk AndiAB nevű, ikresanya Olvasónk művét, mellyel szerintem egy csapásra megnyeri…..
Ez jár kérem ennek a csodás pólónak, melyen a kissé túlméretezett fuxokat utánzandó egy hatalmas aranyláncon függő WC-rátét látható. Kicsit undorító, kicsit gusztustalan, nem kicsit ízléstelen darab, amit tuti, hogy akkor sem adnék a gyerekre, ha pisztolyt szegeznének a…..
Igen, hamarosan itt van, nemsokára megérkezik. Fények, illatok, család, jó ételek, jó esetben nyugalom, de mindenképp belassult időszak. Ez a Karácsony nekünk. A gyerekeknek pedig varázslat, izgalom, ajándékhegyek.Ezért is fontos, hogy készüljünk, napról-napra hangolódjunk az…..
Megkezdődött az advent időszaka, az első gyertyák már lassan egy hete égnek, és hamarosan kigyúl a második láng is a koszorúkon. Itt az ideje hát, ha eddig még nem tettük volna meg, hogy beszerezzük azokat a dolgokat, amelyek Szenteste a csillogó és színes fa alatt várják a…..
Nagyon mélységesen remélem, hogy a következő képeket senki sem kívánja leutánozni, vagy ha igen, akkor hallgat és eltemeti magában a tudatalattija legmélyére az ötletet. Persze akár fel is kiálthatnánk, hogy "jajj de cukiiiii!", de nem tesszük. Lehet, hogy ha nem hétfő…..
Gyerektrend Retró foltállatokkal 2009.12.04 18:08:00
A bősz karácsonyozásban elhanyagoltam szegény kedvenceimet, a retrós ruhákat. Cyrnek köszönhetően megmutathatom most Nektek ezeket a rendkívül helyes, retrós beütésű cuccokat, amelyeken a lényeg még csak nem is a retró, hanem a rájuk varrt állatok. Az én legeslegkedvencebb…..
Sok helyen becézik manónak a kölköket, legalábbis a mi ismerőseink között így van. A Swirly Hat sapkáival tényleg manófejűek lehetnek a gyerkők, méghozzá a zabálnivaló fajtából. Cukik nagyon a kismanók a fotókon, ezekben a  rajzfilmbe-illő sapikban.Forrás: Etsy.com…..
borsoo' 2009.11.12 18:21:57
@VacskaMati: hát igen, zavarba ejtő....az etsy-n már január óta fent vannak a sapik....
Gyerekszoba Madááárka, madárka 2009.10.21 15:06:00
Emlékeztek arra a népdalra, amiben azt énekeltük, hogy "madááárka, madárka"? Más nem jut belőle eszembe, csak ez a kis részlet dallamostul, de azt sajnos most nem tudom így, online átdúdolni Nektek.Hogy miről ugrott be ez a dal és egyáltalán: hogy jön ez ide? Az alant…..
borsoo' 2009.10.21 16:44:51
@lunanyuszi: A férjemnek is olyan volt, most a gyerekek használják, de miért süni? Mi még mindig úgy tudjuk és látjuk cicás a villa.. a kanál meg macis, vagy ebben is tévedünk? Az elefánt viszont tuti ;)

Ezek a madarasak nagyon édesek :)