Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reles76-78

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zseniális rendezvénybe ráncigált bele Saly Balázs barátom. Évek óta piszkál azzal, hogy ide el kell jönnöm, de pár dolgot nem vett soha számításba: 1) kisgyerekes családos ember hétvégének minden perce arany; 2) újságírónak ritkán van magánideje, ha pedig szórakozni megy…..
Szerintetek melyik az a tevékenység, amit az egyszeri katona bevonulás után 48 órával már készségszinten elsajátított? Merthogy az esszenciája benne van a mindenkori alakulótér betonjában, a laktanyai falakban, a lőtér levegőjében és tán még az ezredzászló anyagában is,…..
Reles76-78 2010.05.20 16:11:41
@pollypudlipötty2: Végre egy kalocsai páncélos! Mikor voltál ott?
Katonatörténetek 129. - A tea 2010.02.15 08:00:00
A laktanyai konyhákon igazából sohasem hajtottak Michelin-csillagokra az egyenruhás séfek, s a csúcsgasztronómia sem tartozott az elérendő célok közé. Azt meg eddig is úgy tudtuk, hogy a tea kiváló frissítő ital, főleg ha friss alapanyagból készül. Igaz? Vagy mégsem? Döntsük…..
Reles76-78 2010.02.16 20:47:17
Biztosan sokan ismeritek azt a kínai közmondást, mely szerint egy tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik. Ezt emberi nyelvre úgy fordíthatnánk le, hogy nem kell csüggedni, kopasz; Rommel tábornagy katonáskodása is a bevonulással és az első nappal kezdődött! Optika…..
Anus Pannonius ma egy méretes idegen tollal ékeskedik (ő is csak olvasta a történetet), de a sztori olyan jó, hogy ezúttal kivételt teszek, s másodközlés gyanánt betördelem. Ha az eredeti szerző jelentkezik, természetesen megemlékezünk róla is. Sajnos nem találtam meg…..
Paddington azokról a régi időkről mesél nekünk három rövid történetet, amikor olvasóink és szerzőink többsége még a csattogó szárnyú falepkét tologatta a nappali szőnyegén, és fél szemmel a Négy páncélos és a kutyát vagy a Kloss kapitányt nézte a fekete-fehér…..