Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peterfaxo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A XXI. század első évtizedének végén, negyvenhat év megszállás, diktatúra és az átmenet két zavaros évtizede után Magyarország visszaszerezte az önrendelkezés jogát és képességét” – ezekkel a szavakkal kezdődik az Orbán Viktor által tegnap ismertetett…..
peterfaxo 2010.05.15 09:33:45
@iii: én, nem akarom tudni (feltétlenül, mindenáron), hogy mit akarnak tenni, én látni akarom, hogy mit tesznek. Felőlem beszélhetnek a Semmiről, ha ezek után sikerül nekik Valamit tenni.
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
Stefanek65 küldte nekünk ezt az inkább elkeseredett mint felháborodott hangú levelet, amelyben a Fidesz vezető oktatáspolitikusának elképzeléseiről fejti ki a véleményét. Nehéz vele nem egyetérteni:Tisztelt ellenőrző!Ezúton szeretnék beírni egy elégtelent a Fidesz…..
peterfaxo 2009.10.21 14:40:00
@idelle: mert a közszférában dolgozó az nem polgár? amúgy meg vicces lenne, ha tényleg elmennének. mondjuk az adókat nem lenne, aki beszedje (eddig jól hangzik igaz?), aztán nem lenne közvilágítás, nem lenne, kórházi ellátás, nem lenne szemétszállítás, nem lenne utcaseprés stb. stb. A drága polgárok meg ülhetnének a szeméthalom tetején a fizetésükkel. Ne legyünk már korlátoltak!
peterfaxo 2009.10.21 14:51:59
@Cpt. Flint: persze a köztisztviselők, akik pl. az apeh-ban dolgoznak és adót szednek. és itt jön a közfeladat, amit "belekevertem", hogy ezekhez mind az adóra van szükség és ha azt ugye nem szedik be a köztisztviselők... szóval csak arra utaltam, hogy összetett a dolog, és nem megoldás, hogy a köztisztviselőket elküldjük...
de ez valóban nem a tanárokhoz kapcsolódik.