Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vizipaci

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekünk ugyan nincs szerkesztőségünk, még csak utasítani sem utasít senki senkit, mégis kérem a Sárdobáló összes szerzőjét, hogy függessze ki a lakása leglátogatottabb helyére a Nemzeti Együttműködés blablabla szövegét. (Ez a hely könnyen lehet, hogy a WC lesz, de ez…..
Vizipaci 2010.07.03 18:49:59
Csak a teljesség kedvéért a link:
www.kim.gov.hu/nyilatkozat

Én most épp Vietnámban vagyok, csak annyit tennék hozzá a történethez, hogy ilyet még itt sem szoktak csinálni :D

[OFF] lehet, hogy malacka mégis csak újságíró lesz?[/OFF]
Sárdobáló Vagyonadó 2010.01.28 07:00:00
Az AB tegnapi határozata nyomán többen felhördültek. Azonban azt senki nem kritizálta, hogy az Alkotmánybíróság alapjában véve semmi kivetnivalót nem talált a vagyonadóban. Pedig a vagyon megadóztatása olyan kérdés, amelyre nem szabad legyinteni. Hiszen sokan vannak, akiknek adott…..
Igen, ideje elismernem, hogy fanatikus Doctor Who rajongó lettem. Igaz, szemben a nőnemű rajongókkal, nem a Doktort játszó David Tennant két szép szeme miatt. A sorozat kedvesen bárgyú sci-fi egy ún. idő-úrról (Time Lord), akit időgépe (egy 1950-es évekből származó kék…..
Érdekes utam volt. Mire kiértünk a reptérre, kezdett eldurvulni a köd. Aztán amikor megérkeztünk a kifutópályára, már körülvett minket a tej, úgyhogy még a nehezen megszerzett ablak melletti ülésemből se láttam szinte semmit. Két-három percnyi emelkedés után viszont kértünk…..
Azt a cudar mindenit, hogy Orbán Viktor nem bírta ki áprilisig. Eddig olyan jósvádájú fiú volt, aki nem mond semmit, de közben űgy tűnik, mintha tartani akarná a költségvetési hiánycélt. Ezt persze mondom, nem olyan nagy dolog, hiszen fogalmam sincs, mit mond, pedig bármire…..
Vizipaci 2010.01.06 18:50:34
@ralf: Én úgy tudom, hogy a legjobb ifiakadémiája az MTK-nak van, a mostani U20-es válogatottat pedig a Bozsik-programmal szedték össze. Csak pontosításképpen mondom, egyébként a Viktor focisulinak nagyon örülök, legalább valami értelmes dolog; csak ne verné rá annyira a nyálát, és ne fikázná a többi ilyen intézményt.
Én bizony szeretném, ha az MDF hiteles politikai programmal rendelkezne. Akkor jó lenne, ha esélye volna bejutni a parlamentbe. Vagy ha az SZDSZ nem lett volna ilyen korrupt és megalkuvó az elmúlt másfél évtizedben. Vagy ha az MSZP valódi reformer párttá vált volna a Medgyessy-kormány…..
Vizipaci 2010.01.05 20:00:06
@Baltasar Espinosa: Szerintem ez a nap vicce :)

Egyébként meg a cikk kicsit béna...
Az éjjelnappaliban pár napja csak Hajdúsági szeletelt trappista sajtot találtam. Ez persze minimum háromszor annyiba kerül, mint az, amit az ember otthon maga szeletel, dehát a védőgázas csomagolás nem lehet olcsó. Hát megvettem. Hazaértem, és nekiláttam volna a lakomának, ám…..
Azt hiszem, épp ideje bemutatnom néhány embert, akikkel az időmet töltöm.Sajnos a házbeliek közül csak kettőről van képem, ők éppen a halloween-i töklámpást készítik: Ők (balról jobbra) Natasha (GBR) és Lina (Gr). Natasha angol MA-ra jár, Lina pedig nyelvtanári MA-ra.…..
Ezt tavaly ilyenkor írtam, csak valamiért nem tettem ki. Egy része már nem annyira aktuális, de mostmár inkább így hagyom. A lényeg: november 5-e a sikertelen Lőporos merényletre emlékezés ünnepe. Persze ma már nem feltétlenül 5-én tartják a megemlékezést, hanem a legközelebbi…..
Megszületett!74 oldal27 000 szó200 000 leütés208 lábjegyzetÉs a neve: Matróztánc a temetésen? – Az angol reneszánsz tragikomédia és annak modern értelmezése Jó, mi? Végülis csak    3 évvel az abszolutórium után,    9 évvel azután,…..