Regisztráció Blogot indítok
Adatok
villanysanyi

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
villanysanyi 2017.02.10 22:47:47
Mielőtt bármit leírnék, le kell szögeznem, hogy az a 27 másodperces videó, amin a Hangyász motorját hallhatod forgatás közben, életem főműve. Illetve Ákos főműve. Semmiképp ne hagyd ki, van láng, lobogó falinaptár, és olyan hang, hogy ezredszer visszanézve is nyihogok…..
A rendőrök a lejárt és hiányos mentődobozok miatt büntetik az autósokat - állítják sokan. Önt is megbüntették? Egyáltalán, tudja, hol van a mentőcsomag az autójában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Forintblog IMF, gyere már! 2011.12.16 05:46:00
Nem tudom, ki hogy van vele, nekem most kezd igazán elegem lenni. Ezen a hét már annyira töményen jött a hülyeség, hogy ezt nehéz befogadni. Amikor  egyszerre ül tort a hatalmi gőg és az inkompetencia, akkor tényleg sok, na. Előbb-utóbb eljön az a pont, hogy az utolsó baromságnál…..
villanysanyi 2011.12.16 18:55:50
@Exemplary: Igen, az állambácsihoz az adófizetőktől kerül a pénz. Na de nem azért, hogy az megegye, meg államnéninek új fülbevalót vegyen, hanem azért, hogy azt megfelelően újraossza a pógároknak. Namost az IMF meg nem így működik. Az egy gazdálkodó szervezet, és mint ilyen profitorientált, tehát ő bizony ezen az üzleten nyerni akar tehát pont leszarja, hogy a pógárról hanyadik bőrt kell lehúzni.
Persze ezek voltak a naív megközelítések, a valóság ennél némileg szomorúbb... De most majd próbálj meg egy kicsit még indulatosabban írni, hátha sokkal jobban megijedek tőle, és tényleg nem merek majd többé visszajönni ide....
villanysanyi 2011.12.17 00:47:30
@delvideki: igen, mert aki más véleményen van az fizetett bérkommentelő :D ne nevettesd már ki magad...
villanysanyi 2011.12.18 13:43:51
@delvideki: Így van, és már igazolva is van a teóriád... :D
via FB..
villanysanyi 2011.12.07 00:24:29
@Legelő Őse: Igen, én magamból indulok ki. Meg a családomból, felmenőimből. Másból ugyanis nem tudok kiindulni. És lehet, hogy Te azt gondolod, hogy ezt soha nem lehet tudni, de az én véleményem meg az, hogy ha valamit lehet tudni, akkor az az, hogy én legalább magamat, és a majdani gyerekeimet el fogom tudni tartani. Ez a fix. Azért, mert ez a legminimálisabb feltétel amit valaki szabhat magával szemben, ez még nem az élet értelme, meg a végső igazság, hanem az ember létezésének az alapfeltétele.
villanysanyi 2011.12.07 01:03:45
@flugi_: Tenyérjóslással nem foglalkozom, de annyiban igazad van, hogy közbejöhetnek dolgok. Olyan is közbejöhet, hogy ahogy azt fentebb valaki kívánta nekem, egy pillanat alatt veszítem el a családomat, a barátaimat, ismerőseimet, meg úgy mindent amim van. Bár ezt kicsit extrém lehetőségnek tartom, de előfordulhat. De az nem fordulhat elő, hogy ne próbáljak meg javítani ezen a helyzeten. De ez már tenyérjóslás, vagy ha úgy tetszik hit kategória, amin nem szoktam vitatkozni, mert értelmetlen.
villanysanyi 2011.12.07 01:28:41
@messi-asz: Ha feltételezzük, hogy igaz, hogy 100 évente előfordulhat ez velem, akkor jó eséllyel elő is fog fordulni, mert kb 60 évvel ezelőtt nagyapámmal elő is fordult, igaz nem államcsőd, hanem más politikai okok miatt. De Ő nem törődött ebbe bele, hanem minden Tőle telhetőt megtett, hogy javítson a helyzetén. És igaz, hogy egy élet munkája kellett hozzá, hogy elfogadható körülményeket teremtsen, de megteremtette. Na és én ezt mondom, hogy nem az kizárt, hogy ez előfordulhat velem, hanem az a kizárt, hogy én ez ellen ne tegyek. És itt a probléma, hogy ezek az emberek nem tesznek semmit! Az meg már, mint mondtam, meggyőződés, vagy hit, vagy hívjuk ahogy akarjuk - kérdése, de nekem meggyőződésem, hogy minden helyzetből fel lehet állni. Kicsit elkalandoztunk a kép tartalmától, úgyhogy talán meg tudom előzni azt, hogy a továbbiakban is lebarmozzál, ha elmondom még egyszer, hogy mindettől függetlenül nem tartom jó megoldásnak, sőt megoldásnak sem tartom, hogy rendőri fellépéssel akarják ezt elkendőzni, mert egész egyszerűen nem is lehet "törvényes" eszközökkel fellépni olyanokkal szemben akik magukat a társadalmon, ilyen módon törvényen kívül is helyezték magukat. Ahogy Besenyő Pista bácsi mondta a kőolajfinomítóról: "de hát nem fog nekik sikerülni..."
B-oldal Occam - My Rorschach 2011.05.29 07:00:00
Be kell valljam, én a Zagar és a DJ Bootsie koncerteken mindig a dobost néztem. Alázatos, pontos és a rockzenén felnőtt fülemnek mindig újat mutatott. Értem ezalatt, hogy Lázár Tibor játékában sosem volt öncélúskodás, nem épített maga köré óriási szerkókat és…..
Pozőr? Ernyei Béla? Ötvenen túli, felajzott teniszedző, netán butikot vezet vagy szépségszalont? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor bátran üljön be egy Z3 roadsterbe, jó lesz az önnek. Ha pedig vezetni szeret és ízlése is van, akkor csak a kupét vegye, semmi mást. Mai…..
Édes Istenkém! :-DDDDDDDDD..
villanysanyi 2010.08.24 19:17:36
@Viktus:
Azért ilyenkor elszorul a szívem, és igazán boldog vagyok, amikor látom, hogy létezik még igaz szerelem a világban!
Subba Ki kukucskál ott? 2010.08.14 11:11:00
Ki kukucskál 31:18-nál ilyen kiváncsian ezen a nem túl gusztusos gang-bang partyn? Sokan felfedeztétek Szigeti művész urat is. ..
villanysanyi 2010.08.14 12:10:33
@load error:
Ezt a magyarisztánozást, kurvaországozást, abba lehetne lassan hagyni. Most már igazán eljuthatna mindenki odáig agyban, hogy saját magáról is beszél, amikor ezt mondja. Akik azzal, hogy a "nálunk szerencsésebb történelmi helyzetű országokban", meg a "tőlünk nyugatabbra" címszavak alatt szídják saját magukat észrevehetnék, hogy ott ez nem dívik.
Felőlem szídjad azokat akik ezt csinálták, meg akik nézik, vagy akit akarsz, de próbáld meg nem ráhúzni ezt az egész országra!

Ui.: Ha tőlem kell megtudnod, hát akkor én mondom el, hogy máshol is csinálnak gangbang pornót ám...
villanysanyi 2010.08.14 13:10:14
@load error:
A saját caládodaról is ilyen hangnemben szoktál pletykálni? Elvégre csakcsak őket ismered a legjobban... Ez esetben viszont valószínűleg Rólad szól a Mónika show, nem rólam... De egyébként nyugodtan szólhatna rólam is, nem tűnne fel...
villanysanyi 2010.08.14 13:12:16
@Rigor Penis:
...meg azokat akik megnézik, meg azokat beszélnek róla, meg azok apáit és azok apáinak apáit...
Lovasi András(1967-2010)Kossuth-díjas könnyűzenészA Kossuth-díjas dalszövegíró-énekes, képzőművész, színész, könnyűzenei szervező-érdekérvényesítő, a PANKKK (Program a Nemzeti Kortárs Könnyűzenei Kultúráért) mozgalom egyik szellemi atyja, az egykori Kispál és a Borz…..
villanysanyi 2010.08.10 12:01:56
@nightcoder:
Azért, ha a feltételezett terhes feleségem az ország egyik legsikeresebb rocksztárja lenne és ma lenne a búcsúkoncertje, akkor nem biztos, hogy annyira kiakadnék. Másrészről tudtommal Lovasi nem terhes...
@Nekrológ:
Lehet bérkommentelőnek jelentkezni? Nekem épp jól jönne egy kis plusz pénz...
villanysanyi 2010.08.10 12:05:06
villanysanyi 2010.08.10 12:42:42
@Nekrológ:
Ezt visszautasítom! Komolytalan ügyletekbe nem megyek bele.
Maradok tisztelettel
Subba A nap képe: Party 2010.04.15 14:54:32
Ron Jeremy, Evan Seinfeld és három pornós luvnya...
villanysanyi 2010.04.15 16:29:20
@goyko: Ezt remélem nem komolyan mondtad! :D Az a csaj nagyon ottvan, meg a középső is. És pont nem érdekelne, hogy kicsit nagy az orra/ckócos a foga/X a lába...
Amúgy van, csak vicceltem. (Köszi!)..
villanysanyi 2010.04.15 12:15:08
www.youtube.com/watch?v=T-7tjAYUY_8&feature=related
Hát vagy ügyesen szerkesztenek videót is, vagy valódi a cucc. Mindenesetre ha valódi akkor brutálisan fasza hely lehet.
Subba Subba szív iWiW: Picsu 2010.04.09 08:15:00
Gazdag, bőséges válogatás egy gecy szórakozni vágyó ember számára. Elő a loginekkel!Heti MILFFotosop artistaCsaládlátogatásMatatmaKémiai szer maga alá temetPopiBulaPicsuSzaunyaAlaposan dokumentált városlátogatásHajcsá Donát!ÉnNesze szomszéd..
hírTV Híradó:"Nem ismeri el felelősségét az izraeli kémrepülőgépek ügyében a Nemzeti Közlekedési Hatóság szerdán felmentett igazgatója. Vágó József először a hírTV-nek nyilatkozott, miután Hónig Péter közlekedési miniszter felfüggesztette állásából."Az…..
villanysanyi 2010.03.25 17:48:39
@Harpi: Ez így igaz. Azonban a Hír Tv se nem közszolgálati, se nem független, és soha nem is próbálta magát annak eladni. Ezzel szemben például az RTL Klub és a TV 2 függetlennek, míg a NAP Tv-t évekig műsoron tartó m1 és m2 közszolgálatinak nevezi magát. Ezeket az eseteket sokkal problémásabbnak látom, mint az önmagát kimondottan valamelyik oldalhoz tartozónak valló médiát.

Harpi a következőket mondta, szó szerinti idézet következik:
"a hírTV hírszolgálati, híradós, hírszerkesztési gyakorlata csillagászati"
Addig oké, hogy most már tudjuk mire járja otthon Pedobear, de ettől a videótól igazán kellemetlenül érezzük magunkat.  ..