Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lighthouse

6 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neked hogy néznek ki a telefonod jegyzetei? Nálam állandóan tele vannak írva. Jövök-megyek, és a jegyzetekbe beleírom mindig, ami eszembe jut. Értelmes vagy értelmetlen gondolatok, amik valamilyen érzés vagy helyzet miatt haladnak át rajtam. Leírom őket, mert a következő sarkon már ezer más gondolat…..
lighthouse 2017.02.20 17:01:53
December 30-án volt az immár hagyománynak számító elő szilveszteri buli a színházban. A lányok apuéknál aludtak és másnap délelőtt mentünk értük..Délutáni pihenő után felvettük Cicót és kimentünk a lóversenypályára, ahol Ritáékkal találkoztunk. Kérkedőre fogadtunk…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Brúnó :-( 2011.09.30 22:30:23
Ma pontosan egy éve, hogy Brúnó elment... Rettenetesen hiányzik, még mindig. És azt hiszem örökké nagyon fog hiányozni. :-( Drága Brú, amilyen hűséges voltál idelent, ugyanúgy vigyázz ránk odaföntről!!! :-((((..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Pápá 2011.05.25 23:54:00
Zsófinak új tudománya van! Sőt!!!! Rögtön kettő is! :-D Tegnap óta egyfolytában pápázik és tapsizik. :-) De nem akkor mikor pl. valaki elmegy, hanem amikor eszébe jut. Ilyenkor néz rám, és várja hogy én is pápázzak, vagy tapsoljak neki. Ha viszonzom, akkor meg vigyorog. :-)…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Imádtam 2011.03.22 21:55:00
Imádtam ezt a mai napot! Zsófival babalátogatóban voltunk. Ezzel a barátnőmmel a kórházban ismerkedtünk meg, egy szobába kerültünk a szülés után, és ugyanaz volt az orvosunk is. Nagyon megkedveltem őt, és tartjuk a kapcsolatot azóta. Alex baba egy tünemény, igazi kis kópé…..
Help!!!! Hogyan kell videót beágyazni normálisan??? Hogy ne maradjon le a jobb oldala... :-(Update: Sikerült!!!! :-) Köszi tomnemtom! :-)..
Megint lezártunk egy korszakot. Azt a bizonyosat, amiben volt egy egész nap békésen a hátán fekvő és csak bele a világba vigyorgó kisbabám. És ha épp nem ezt a tevékenységet művelte, akkor vagy szopizott vagy aludt. Sírás, hiszti... azmiaz?? :-)Az utóbbi napokban valami…..
Boldog és mindenféle csudajóban gazdag új évet kívánok nektek, drága olvasóim :-) nektek, akik tartjátok bennem a lelket! Köszönöm azt a sok szeretet és figyelmet, amit nap mint nap kapok tőletek! Szeretlek Benneteket!!!!…..
Rettenetesen nehezemre esik megírni a mai posztot. Sírok egyfolytában, hol könnyekkel hol könnyek nélkül. Sokkal több volt nekünk Brúnó, mint egy kutya. Teljesértékű családtag volt, aki nélkül nagyon üres a ház.Borzalmas baleset történt. Azon a bizonyos szeptember 30-án…..
Mikor azt hiszem, hogy ennél már nem érhet több baj, akkor a sors gúnyosan elmosolyodik, és csak azért is megmutatja, hogy dehogynem...Reggel az iskolába menet belénk jöttek hátulról. Mindkét gyerek a kocsiban, araszolgattunk a dugóban, mikor egyszercsak csattanás. A mögöttünk…..
Zsófi babám ma 1 hónapos!!! :-D Igazi nagylány! :-DDD..
 Nem tudok a képhez mit hozzáfűzni... :-) Imádom!!!Kezdünk egyre jobban összeszokni mindhárman. Bár kialakult napirendünk távolról sincs, de kb látszódik, hogy melyik napszakokban aktívabb Zsófi. Így most már nagyjából tudom, hogy mikor tudok Danival foglalkozni vagy…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Érdekes... 2010.06.10 23:56:31
Ismét orvosos nap volt, az eheti második ctg-re kellett ma mennem. Ezúttal kivételesen egész gyorsan, szűk 2 óra alatt túlestem rajta. A "szokásoshoz" képest sokkal kevesebben voltak, gondolom ebben a dögmelegben mindenki kétszer meggondolta, hogy beteg-e, illetve a kismamák…..
Tegnap bealudtam a számítógép előtt, még mielőtt egyáltalán nekiállhattam volna a posztírásnak. És ma is nagyon fenyeget ez a veszély... :-)Vasárnap, Anyák napján Danival együtt köszöntöttük fel a nagymamáját, azaz anyukámat. Dani egy gyönyörű szép és hosszú verset…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Bicaj :-) 2010.03.09 21:48:00
Nem tudom mi van van ma, front vagy valami más??? De egész álló nap azt kérdezgette tőlem mindenki a munkahelyemen, hogy meddig dolgozom még? Na most vagy az van, hogy akkora lett a pocakom, hogy lassan "mindenórás"-nak nézek ki, vagy egyszerűen csak szabadulni akarnak tőlem...…..
A munkahelyemen olyan dolog történt ma, amit álmodni sem mertem volna... Nemsokára, még március folyamán átszervezés lesz nálunk, amiről egyelőre nem tudunk pontos részleteket, de az nagyon valószínű, hogy új főnököm lesz. Ma egy négyszemközti beszélgetésben a…..
lighthouse PopperPetitől 2010.02.18 00:27:00
Álljon itt egy idézetsor Popper Pétertől, bár össze-vissza válogatva, ahogy magamnak tetszett. Egy szép pdf-ben volt, amit e-mailben kaptam. Asszem aktuális. Bár mindig...Ha rendet teremtünk magunkban, legnehezebb helyzeteinkben is megtaláljuk a megoldást. Meg kell…..
lighthouse Megálló 2010.02.18 00:05:00
A drogtémáról egy külön post, megint :)Ez engem megtalál. Nem is kell keressem, de tényleg. Éppen utaztam fel Pestre, amikor találkoztam egy sráccal a drogrehabról, aki nemrég hagyta ott az intézményt. Pár mondatot beszéltünk, aztán visszaültem a fülkémbe. (Neeem, nem a…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Evésgond 2010.02.17 22:39:00
Átlagos dolgos munkanap volt a mai, mégis nehezen viseltem. Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy csak én vagyok hisztis az elhúzódó betegség miatt, vagy most már ennyire teher a terhesség. Remélem inkább az előbbi, mert még sok idő van vissza a szülésig... Köhögésem nem múlik…..
Ma hajnalban elindultunk síelni!!! :-DDDEzekben a pillanatokban már siklunk lefelé a nagy havas lejtőkön, juhéééjjjj !!!..
Dani mára teljesen meggyógyult. Milyen vírus az ami néhány óra alatt átmegy az emberen??? Nem panaszképpen mondom, csak nem értem. Tegnap még este 11-kor is hányt szegénykém. Aztán éjjel együtt aludtunk, hogy minél hamarabb ott legyek mellette ha baj van. Szerencsére nem volt gond…..