Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smeli

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A strasbourgi Emberi Jogi Bíróság az olasz Ateisták és Agnosztikus Racionalisták Uniójának beadványának helyt adva kötelezte a fenntartókat, hogy távolítsák el az olasz állami iskolák, kórházak falairól a kereszteket, az európai identitás szimbólumait. Az Olasz…..
Bigos és borovicka Bigos 2009.10.27 17:50:00
Hogy miért Bigos és boroviczka a blogom címe?Hat éve egy diákcsoportot hoztam Zakopaneba. A gyerekek családoknál aludtak és én is egy nagyon vendégszerető goral családnál voltam elszállásolva egy csendes kis falucskában Rzepiskán. Egyik este vacsorára egy finom illatú káposztás…..
Bigos és borovicka Auswitz 2009.10.27 08:43:00
Auswitzban esett az eső ennek ellenére rengeteg turista volt. Főleg lengyelek és rengeteg magyar. Sajnos magyar nyelvű idegenvezetésünk nem volt.(kértem de már foglalt volt ) így füzetből tájékozódtunk(4 zloty) . A belépés egyéni látogatóknak ingyenes, a csoportvezetésért kell…..
Elfoglaltuk Zakopanét ezen a hosszú hétvégén. Gyakorlatilag csak magyar szót lehetett hallani a városban. Füstölt sajtot evő és vodkát ivó magyarok sétáltak a Krupowkán. Sajnos voltnéhány paraszt módjára viselkedő honfitársunk is, remélem nem általánosítanak ezekről a…..
Bigos és borovicka Első írás 2009.10.21 14:19:00
Régóta tervezgettem, hogy leírom tapasztalataimat amit utazásaim alatt szereztem, elsősorban Szlovákia, Lengyelország és Erdély szerte. ..