Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mónikaa

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
mónikaa 2010.06.08 13:28:05
@Zsuzsanna42: odalépett hozzá egy alak és azt mondja: "Szia Tünci, akarsz dugni?"

Nem egy szerelő volt az?
Munkából hazafelé...
"Hogyan tegyük tönkre a gazdaságot két hónap alatt?" - tettük fel a kérdést egy hónapja.Hát így. Vagy így.Jean-Claude Trichet és Ben Bernanke, az Európai közponi Bank és a Fed elnökei  És még van egy hónapunk tököt vakarni is.Ez a forintblog történetének…..
mónikaa 2010.06.07 16:34:09
@Severus Tobias Snape: "a befektetők / hitelezők / spekulánsok nem szeretik"

Ha ezek szerinted egy kategóriát alkotnak, van még tanulnivalód bőven.
Túlvagyunk Varga Mihály bejelentésén, amit a 290-es euro miatt különösen nagy figyelem övezett. Mivel csodák nincsenek, és 8 év szocikormányzás van a hátunk mögött, nem meglepő, amiket mondott. Ismerjük már a trükkök százait, tehát számítani lehetett a gazdasági…..
mónikaa 2010.06.05 16:51:47
@Pista bá': "Szerintem akkor megmondtam a tutit."
Ez az! Így kell csinálni!
Ilyen egy igazi államférfi: megmondja a tutit.
Pista bá' for PM! (prime minister)
Dobos Menyhért leváltotta Krizsó Szilviát és a tapasztalt tudósítók sem kapnak feladatot a választások éjszakáján. A választási irodai vezetője utoljára 2002-ben foglalkozott a választásokkal az MTV-ben, akkor amikor az EBESZ is elítélte a köztelevízió teljesítményét.…..
  „Egyrészt magánemberként, Nav­racsics Tiborhoz fűződő barátságom révén, másrészt püspökként, híveim képviseletében voltam jelen. Ezt talán sokan furcsállják, ám ha lenne másik olyan párt, amely az egyház által hirdetett értékek mellett áll ki, annak…..
„Kiváló énekhangja volt, még azt is fontolgatta, hogy jelentkezik a Megasztárba” - a kétgyerekes anyuka egy strandon szúrja ki magának a fiatal és rendkívül értelmes fagylaltos legényt. Hamar össze is jönnek, és a közös boldogságukat kilóra lehetne mérni. Végül az…..
 Az igazán kreatív jelenségek számára egészen hétköznapi heppening egy ilyen levelet találni a hótakarítás után a szélvédőn. Természetesen a bulira azért mi is elnézünk! *az érthetőség kedvéért szükséges tudni, hogy a levélkét valószínűleg úgy írta meg a…..
w Szörnyecskék 2. 2009.10.21 05:15:00
- Nézze, ha maga nem akarja, akkor én nem tudok segíteni – így noszogatta Gyurcsok József szkeptikusabb betegeit, és egyebet én se tudok mondani. A távgyógyításba ennyi fér bele. Amikor azt írtam alig egy hete, hogy Molnár Oszkárt azért kell kirúgni, hogy a többi…..
mónikaa 2009.10.22 11:07:53
„Mi a különbség a jobboldali zsidózó, cigányozó, buzizó és a baloldali nácizó, rasszistázó,fasisztázó között?”

Ennél árnyaltabb a kép:
A rasszista MSZP-szavazók is kellenek a szocialistáknak
www.168ora.hu/itthon/rasszista-mszp-szavazok-42946.html
„a rasszista MSZP-szavazók körében se legyen szavazatvesztés”

...

A Pázmányon mások is tanítanak:
például Bárándy Gergely, az MSZP elnökségi tagja, országgyűlési képviselő „egyetemi adjunktus a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog és Államtudományi Karának Büntetőjogi Tanszékén”.
mszp.hu/tagok/barandy-gergely