Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A vörös utazó

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      nohskéremszépen, akkor lássunk hozzá... d(^˛.^)b    itt ülök és merengek... hogyan fogjak hozzá... tegnap és tegnap előtt is akartam írni... de már késő volt, mikor eszembe jutott... már félig aludtam is talán... akkor jöttek a…..
Kigondoltam Buddhisták 2010.02.15 15:46:00
A Buddhisták olyan emberek, akik szeretik a köldöküket nézegetni. Igazán érthetetlenek, örökké hümmögnek és nagyon bölcsnek hatnak, de közben arra buzdítanak, hogy ne gondoljunk semmire, akkor megvilágosodunk. A megvilágosodás kulcstémájuk, de láthatólag egyikük sem boldog…..
A vörös utazó 2010.02.17 15:31:52
@Panther_V: Úr Isten...van gond úgy látom...
1."vigyétek haza" Mit vigyünk? Mit vigyek? Nem kéne egy kalap alá venni se a buddhistákkal, se a cigányokkal, mivel egyik sem vagyok.
2.Majd idézd már azt a gondolatot, amiből te messzemenően levontad a következést, hogy rasszista vagyok. Köszi.
Igen, létjogosultságról beszéltem. Nem hiszem, hogy a fogyasztói társadalomban olyan sok esélye lenne az embernek "megvilágosodni". Mivel ugyebár a fogyasztói társadalom pont az ellenkezőt tanítja mint a buddhizmus. Állíts magad elé egy csomó felesleges célt, míg a másik annyit mond, hogy dobd el a vágyaidat. A kettő nemigazán van összhangban, márpedig mi fogyasztói társadalomban élünk, és ezt nem tagadhatjuk meg, akkor sem, ha nem tetszik. Namármost például Tibet tudtommal nem a kapitalizmus fellegvára(mondjuk mi se :D), ezért lehet ott létjogosultsága. Ezt mondtam az előbb...más világ, más kultúra, más gondolkodás. Lakik ott egy Láma. Gondolom Ő is cigány, és egész nap csak a faszán számolja a szőrt, nem? Szóval nem kéne egy kalap alá venni a buddhizmust, és annak elkorcsosult változatait, ha egyáltalán el vannak, ennek most lusta vagyok utánanézni, de bevallom őszintén nem is érdekel. Gondolom ezért vagyok rasszista, meg csak úgy alanyi jogon, amiért nem értettem egyet a számotokra bizonyára szörnyen objektív, és minden leplet lerántó írással.
A vörös utazó 2010.02.17 15:45:47
@"the dragon": cigánybérenc...:D:D:D:D vicces gyerek vagy te, jókat röhögök rajtad. (a mesékből ismeretes egyszer volt hol nem volt, volt egyszer EGY kezdetű bevezetés sem azt jelenti, hogy a világon egyetlen egy királylány élne, de te is bizonyára tudod, hogy mi a különbség a szám és a határozatlan névelő között. Jelen esetben Tendzin Gyacora gondoltam, ha ez így oké. Ha nem meg leszarlak)

@Panther_V: én is a megvilágosodás ezen formáját alkalmazom heti több alkalommal. Nem olyan kifinomult, de viszonylag könnyedén elsajátítható:D
A vörös utazó 2010.02.17 15:55:53
@"the dragon": nem tudom, de a tibeti buddhizmus vezetője, ha jól tévedek :D Kerestem iwiwen, de nem volt megadva a címe, személyesen meg nem ismerem :S Így hát feltételeztem, ami ha nem jött össze, hát bocs. Egyébként mindez nem hinném, hogy a mondandóm tartalmát befolyásolná, de ha jól esett belekötni, hát egészségedre ;)
Mostanában sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy én mind szerepjátékon, mind pc játékokban "gonosz varázslót" kezdek. Sőt, a könyvem főszereplője is egy gonosz varázsló lesz... Hát tegnap egy csattanó pofon, és egy kiboruló bili kíséretében…..
A vörös utazó 2009.10.26 18:35:29
@SuperSanyi: az a baj, hogy neked szokott jutni a szarból rendesen, és nagyon a szívemen viselném, ha összelapítanálak :D
 A lovag feje lassan, falevél módjára hullott a porba. Arcán döbbenet, és értetlenség tükröződött. Nem értte, hogyan győzedelmeskedhetett felette egy kölyök. Vére barnára festette a csatamező hideg homokját, majd szeméből tovatünk az élet fényének utolsó szikrája…..