Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xxxor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Scrap Iron, Kevin Landry gépe: 197,46 km/óra Sokan keresték már a választ a kérdésre, hogy mi hajtja az embert egyre gyorsabban, egyre magasabbra? Miért nem elégszünk meg azzal, amink van, miért keresünk újabb és újabb kihívásokat ha már elfogytak a régik? Becsvágy? Hírnév?…..
"A" tábor Induljon a blog! 2011.04.10 08:34:00
A tábori honlapunk a, tabor.ro, kissé kifulladt, sok aktivitást nem tapasztalni körülötte. Merem remélni, hogy ennek fő oka, hogy öregecske, nehézkes kezelni, és nem az, hogy a táborral kapcsolatos információ iránti igény csökkent volna.Addig is míg lesz erőnk egy új honlapot…..
A GAZ-69 es annak ARO-s mutációja a világ egyik legszebb autója. Markáns forma, férfias arányok, dögös kontúr és kiváló terepképesség – talán nincs is olyan falu az egykori szovjetbarát országokban, ahol ne találkozhatnánk eggyel. Futnak rendszámosak a forgalomban,…..
Nehéz lesz ezt a posztot úgy megírnom, hogy ne csapjon át már az első mondatok után valami szánalmas, nyálban fetrengő, görcsös önigazolásba. Pedig lelkem mélyéről gyűlölöm azt a fajta hozzáállást, hogy az én autóm a legjobb, ha szar, akkor meg pláne, csakazértis.Higgyék…..