Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mackósajtocska

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy ország, ahol minden megtörténhet. Egy ország, ahol visszamenőleges törvényeket lehet hozni. Ahol az adózási törvényekkel a gazdagok járnak jól. Ahol az lehet gazdag, aki rokona, barátja, ismerőse az ország vezetőinek. Ahol az lehet vezető beosztásban, aki hűséges a…..
Mackósajtocska 2014.11.30 22:15:51
@hjajjj: Egyébként az alultápláltság nem jelent feltétlenül éhezést. Azonban a szervezete alultáplált, mert egyoldalú étkezést folytat. Ez különböző anyagi helyzetű családokban előfordul. Akkor is, ha chipsen, pizzán él a gyerek, és akkor is, ha csak krumplira meg rizsre futja. Az éhezés sem jó, de az sem, amit én írtam.
Míg a férfiak általában a természetes, enyhe sminket szeretik (közben persze sokszor azt gondolva, hogy a teljes sminkmentességet), a nők igencsak különböző mennyiségű és minőségű sminkben érzik jól magukat. Nincs ez másképp a sztárvilágban sem: van olyan, aki szinte smink…..
Bartos Erika népszerű mesesorozatából rajzfilmsorozatot készít a Maestro című rajzfilmjéért Oscar-díjra jelölt M. Tóth Géza és Krizsanics Antonin. A csigafiú és a katicalány kalandjaiból a vasárnapi VI. Gyermekirodalmi Fesztiválon (Művészetek Palotája 13:30) mutatnak be négy…..