Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alicemummy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hetet Szarvason töltöttünk a lányokkal. Kifogtuk a legnagyobb  kánikulát, de a viszonylag hűvös házban elviselhetőbb volt a hőség, mint Pesten. Reggel ébredés után rögtön levegőztünk egy jó nagyot, majd 10-től 4-ig bent hűsöltünk. A lányok irtóra élvezték a…..
Alapadatok: Hétfőn megyünk mérésre. Janka -szerintem- nem sokat hízott, de Rebus mintha nehezebb lenne.Evés: Darabos, darabos! Ez Janka jelszava. De Rebi is egyre szívesebben nyammog el rajta. Mivel mérhető mennyiséget még nem esznek két kézzel, így miután kiélték magukat,…..
Kedden történt, s csak most írok róla. Pedig olyan szívet  melengető.A lányok épp végeztek a fürdéssel. Rebust a nagyi törölgette, Jankát pedig apája. Én meg huncutkodva öltögettem a nyelvem a tükörben Jankára, aki szintén huncut mosollyal az arcán  (és a szemében)…..
alicemummy 2010.01.07 20:23:01
Van egy csomó dolog amit nem értek. Jó jó, tudom szőke vagyok, ja épp nem de gondolom ez csak egy átmenti állapot. Jól van, nem vagyok túl okos, ez van.Babapercek korhatár Ma reggel, jó inkább délelőtt megint épp rákötöttem magam a 220-ra, nem nem a szememet, hanem egy sokkal…..
Műveim Valahányszor... 2009.11.02 19:20:00
                                Valahányszor benyúlok a…..
Csak néhány lépés, de legjobb szándékaim ellenére (rajtam kívülálló okok miatt) sem tudom automatizálni. Viszont könnyű!Az admin felületen a Megjelenítés fül alatt található a Sablonok fül. Itt a gyári sablonok valamelyikét le kell másolni (középső ikon). Bármelyiket, és…..