Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slaci

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Boldog ignoranciában töltöttem a nyarat, abban a szent meggyőződésben, hogy felőlem aztán jöhetnek és mehetnek csatornák és szolgáltatók, az én tévémen van Eurosport2, vidáman nézem majd az angol bajnokságot. Aztán leültem, bekapcsoltam, női röplabda ment. Mint kiviláglott,…..
(Vacancy)amerikai, 2007. 85 percrendező: Antal NimródEgyben elhagyott kreativitás is? A Kontrollos Antal Nimród visszacsusszant Amerikába filmeket készíteni, a shakespeare-i kérdés pedig innentől így hangzik: bánjuk vagy nem bánjuk? Szívem szerint - úgymint: őszintén - annyira…..
Egy újabb érdekes anomáliára hívta fel a Homár figyelmét Indy, aki mindössze a hamarosan kezdődő angol bajnokságot szerette volna nézni. Igenám, de azt idén kizárólag az Eurosport 2 közvetíti, azt meg sajnos nem lehet fogni sehol kábelen, vagy ha mégis, kiderül, hogy az nem az…..
w Díjugratás 2007.06.06 06:00:00
Döntött az Alkotmánybíróság: igenis népszavazni való téma a vizitdíj és a tandíj. Egyfelől azért, mert olyan kis elenyésző összeg az, hogy meg sem érzi a költségvetés – ami arra utal, hogy a taláros testület hirtelenjében pénzügyminisztériumot kezdett játszani,…..
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..
Miközben a sorozatot a TV2 adásán követő rajongók még csak most kezdik kapizsgálni, hogy mi is az, amitől ez a sorozat működik, és most akkor a Szemüveges Emeber tényleg ennyire geci-e, a naprakész tábor már túl van a finálén, és meglehetősen vegyes érzelmekkel viseltetik…..