Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sütke

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán az első napon a héten, mikor már 9-re kellett mennünk, annak rendje és módja szerint elkéstünk. A reggeli csúcsforgalomban ugyanis a buszok nem a meghirdetett 25 perces menetidőtartják, hanem 45 percet (igaz, ezt legalább stabilan)... Ebben csak az csempészet némi izgalmat,…..
BREAKING NEWS!Szakdolgozat készült a Zalán blogról és rólunk, vagyis az olvasóiról. Akit érdekel, hogy a szerzők mit hoztak össze B.Zalánról és táborától, azoknak itt a link: Akiket pedig az érdekel, hogy Styxx barátunk hogyan ápolgatja a készítők lelkét, azoknak itt…..
Sütke 2010.02.19 15:07:13
@Styxx: Azért ha a 14 éves diákjaim egy szerintük erotikus vagy akármit sejtető képet találnak rólam, az már bőven elég ahhoz, hogy megkeserítsék a munkám... Legalábbis ha a saját kamaszkoromból indulok ki :D
 A ZALÁN-KISÉRLET 2.0 A FAGYI VISSZANYAL, AVAGY A KISÉRLETI PATKÁNYOK VÁLTOZATA   „Nehogy a fika egye meg az óvodást” Ezredfordulós urbánus folklor I.   Az identitás nyelvi megkonstruálása a „Zűrös hétköznapok, csajok, pia, szex” című…..
Sütke 2010.02.19 15:39:21
@Hirmondo Helen: Tudom, hogy szeretnétek lezárni a témát, de mint a Subba rendszeres látogatója meg kell jegyeznem, hogy ott ugye csak linket adnak a képről, amit ha a kedves tulaj észrevesz törölheti a képet, vagy a regisztrációját (ami fájdalmunkra néha meg is történik). Ezért nem hasonlítható (a már lerendezett) szituációhoz.
Sütke 2010.02.19 15:41:23
@Styxx: Ennyire kis szorgalmasak azért szerintem nem vagyunk :D Én legalábbis biztos nem :D
Sziasztok!Végre idetaláltam :)Eddig a következőre jutottam:- a különc lányos tanulmány 3 másik szerzőre, ill. tanulmányaikra hivatkozik, belőlük 2-t (Bourdieu és de Certeau) már megszereztem (a 3.-at még kutatom)- bíztató anyagaim vannak számítógépes- gyakorlati…..
Sütke 2009.11.09 19:04:14
@Tom Stoppard:
Hát azt beszéltük meg, hogy akkor most már mindenki túl van a szakirodalmán, úgyhogy a következő lépés, hogy megnézzük a kommenteket, és hogy akkor mit is tudunk kezdeni vele. Csütörtökön fél órával a kurzus előtt találkozunk (az ablakban:D) és megnézzük ki mit tudott kezdeni a témával - mert a ötleteit mindenki kinyomtatva vagy leírva hozza magával.
ViTaViCsa "zalanológia" 2009.10.26 18:54:00
Üdv Mindenkinek!A hétvége után mindenki lelkesen veti bele magát gondolom a pihenés mellett a kutatásba is.A nyelv és nemhez én találtam egy összefoglaló könyvet a nemi sztereotípiákhoz érdekes elsősorban (H.Sas Judit: Nőies nők és férfias férfiak... Bp., Akadémiai, 1988.).+…..