Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nbpeti

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vendégeim már haza tértek, és nekem pedig nem maradt más dolgom a haza indulásomig, h tanuljak a vizsgáimra. :S (nem vmi izgi, de hát muszáj)Ezért nem is jelentkeztem eddig. Itt a héten véget ér hivatalosan a szorgalmi időszak, de ettől függetlenül már januárban, meg a…..
Mai riportunkat nem jól ismert közvetítőnőnktől olvashatjátok, hanem Lacitól.Berlin másképp...Négy napja vagyok Berlinben. Kellemes hely, elég messze Budapesttől ahhoz, hogy az ott megismert "szokások" hiánya észrevehető legyen. Például az emberek kedvesebbek, és sokkal…..
Timi Berlinben Happy Fal-leomlás 2009.11.07 20:50:43
Egész évben, de most ezen a héten ahogy közeledik a nov.9, még inkább a 20. évfordulós láz van itt Berlinben. Ezért jött csütörtökön a U2 is. Az már más kérdés, h róluk lemaradtam, mert nem küldtek VIP jegyet a kis nyavalyások... :PNa jó, igazából már későn értem oda,…..
Timi Berlinben Süt a nap!!! :D 2009.10.19 13:01:00
Végre erre a hétre derűs, napos időt jósolnak! Most is szépen süt a nap, uh egy rövid ebéd utáni ejtőzés után bakancsot veszek, és elmegyek kirándulni ismét Grunewaldba.Végre nem esik az eső, hanem csak a szél fúj egy kicsit, uh ezt muszáj kihasználni! A kastélyok meg hétfőn…..