Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tökvirág

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Dübörög a szabadságharc 2011.12.30 16:24:53
9:00-tól szorgalmasan dolgoztak az Országházban, 13:49-kor kezdődött a szünet, akkor állt meg a forint zuhanása. Lehet, hogy ma inkább be se kellett volna menni?!..
Barroso levele után most Hillary Clinton levele is megjelent, teljes terjedelmében. Nagy a levélforgalom Orbánnál mostanában ... "Kounalakis nagykövet és mások a Külügyminisztériumban azóta is aggodalmukat fejezték ki, mindig a barátság szellemében, és bízva abban, hogy…..
Michael Knight Most már elég! 2011.08.01 11:38:00
Most már elég! Értem én, hogy kétharmad van. Értem én, hogy most ők a játszótér urai, még szűk három évig őket kell elviselni, túlélni - hát ha kell, elviseli és túléli az ember. Ez is a demokrácia. De koncepciós pereket, kreált váddal és visszamenőleges hatállyal ne…..
 Kinek mi jut eszébe Bayer Zsolt Madách-díjáról? Nekem Az ember tragédiája...  Az ember tragédiája Színházi kritika a "Faji Tárgyilagos" egykorú számából. Irta: Faj Lehel, két változatban ELSŐ VÁLTOZAT(A szerkesztőt tévesen úgy…..
Mandiner blog A haza védelmében? 2011.01.20 15:31:00
  Tegnap az Európai Parlament meghallgatta a magyar miniszterelnököt. Mint az unió soros elnöke, Orbán mintegy 22 percben számot adott a magyar elnökség következő féléves terveiről. A szokásos logika azt diktálta volna, hogy az EP frakciói az elhangzottakra reagálnak,…..
Orbán Viktor alacsony, aminek Magyarország hasznát vehetné: ha valaki, hát ő megtanulhatta volna áltsuliban, hogy nagyobba belekötni más támogatása nélkül öngyilkos hülyeség. Mégis úgy tűnik, nem maradtak emlékei gyerekkorából.Európa hülyegyereke lettünk. A…..
30-ról 5 napra viszi le a csoportos létszámleépítés bejelentési határidejét a kormány. Eddig ha valamilyen cég vagy akár kormányzati szerv - kicsi vagy nagy - ilyesfajta tömeges elbocsátást tervezett  végrehajtani, akkor azt 30 nappal a kirugások előtt be kellett jelenteni…..
Autófília Laci! 2010.04.04 12:40:00
Kedves Laci!Az F1-et szerető emberek (és plüssmedvék) nevében szólítalak meg.Az év harmadik versenye után kissé bizonytalan vagyok. Nehéz szívvel (szivaccsal) várom a negyedik futamot. Vajon ismét hallhatom-e becses szavaidat? A hangod, amelytől borsódzik a hátam, amelytől…..
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
tökvirág 2010.03.28 12:23:39
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
B-oldal Ganxsta Zolee a Neo FM-en 2009.11.19 11:37:00
Megvolt az első reggeli adás a Sláger helyén, a 100.8-on sugárzó Neo FM-en és a Danubius 103.3-as frekvenciáját elnyert Class FM-en. Politikáról egyelőre szó sem volt, érezni lehetett, hogy más rádiót hallgat az ember. Én azért kapcsoltam be reggel mindkét adót, mert meg mertem…..
tökvirág 2009.11.19 14:42:56
Akinek volt jobb dolga annál, mint hogy a médiatörténeti éjfélt várja, az most meghallgathatja, hogyan búcsúztak felvételről a Slágeren, és hogyan fulladt be a Danubius. Basszatok bele, rock and roll! ..
”Még nem dőlt el teljesen, de heteken belül bejelenthetjük, talán meglepetést is okozunk” – mondta az alakuló Mercedes GP pilótakettőséről Norbert Haug igazgató.A sejtetés erősíti az as.com értesülését, miszerint a hétszeres bajnok az olaszoknál a továbbiakban…..
tökvirág 2009.11.18 11:52:02
Meg akarja szerezni a finnt a japán csapat, de vezetője szerint a pilóta menedzserei túl sokat kérnek.”Nem tartunk sok vasat a tűzben, az asztalra tettük, amit adni tudunk, szerintem komoly ajánlat a jelenlegi piaci helyzetben” – nyilatkozta John Howett az…..