Regisztráció Blogot indítok
Adatok
óga

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "drámai fogyasztói monológ" kategóriában komoly díjakra pályázhat Atis, akiről methetetlenül Latinovits Zoltán versmondása jutott eszünkbe, ahogy az elfúló suttogástól az üvöltésig játszik a húrokon, de a düh, az egyre fokozódik. Atis baja az, hogy két…..
óga 2009.10.21 01:18:34
@UnitedParcelService: a fentit ide gondoltam:D
óga 2009.10.22 09:55:44
@UnitedParcelService: (húdeelteltpárnap) jójó. ezek is olyan dolgok, amikre valóban egyetértően kell bólogatnom:
"A tájékozatlan embernek úgy kell eljárni hogy elolvassa a szabályzatot, az internetet, akár anyám gigáját is, tehát TÁJÉKOZÓDIK. Ezt kell tennie, ettől lesz később tájékozott. Ezután lehet menni az ILLETÉKES szolgáltatóhoz verni az asztalt."
csak abból indulok, hogy az eset kísértetiesen hasonlít az én dióhéjban vázoltamhoz. ezért is ütött szíven (fejbe).. mondjuk én nem a haveromtól rendeltem, és nem kérték ki a véleményemet a postázás módját illetően. persze meg sem fordult a fejemben, hogy bele kellene szólnom (na EZ nagyon TÁJÉKOZATLAN hiba. mármint az, hogy nem jutott eszembe..) szóval a posztolónál lehet, hogy jobb helyzetben is voltam: kaptam kódot amivel nézegethetem, hogy hol jár az én csomagocskám, de gondoltam nézegeti a fene, attól nem lesz gyorsabb, majd ideér. utólag viszont átnyálazva kijelenthetem, hogy a postai bermudaháromszög létezik: valójában rántotthús alakú, és európa közép-keleti részén található... de azt tényleg nem tudnám megállapítani, hogy ezt a MP okozza vagy csak azok a fura elektromágneses-viharok amik....:D