Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kris_of_haelo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szóval mindenekelőtt le kell szögeznem, hogy aki nem akarja/tudja/képes magát jól érezni egy koncerten, az ne menjen oda.aki nem képes tudomásul venni, hogy ez egy átlag 47 éves zenészekből álló, 29 éves, 9szeres Grammy-díjas, százmilliós lemezeladós zenekar 33.…..
Lángoló Gitárok Az élet falun 2010.02.15 12:21:00
Palotai @ Miskolc, Rockwell Café, 2010.02.12. Vidéken (tehát bárhol, ami nem Budapest) egészen máshogy működik az éjszakai élet. Ha kelet felé megyünk, akkor egyre gyakrabban érezhetjük magunkat valami Európától igazán távoli helyen, ahol államilag meg van szabva, hogy egy…..
Szevasztok, jejejjeee.Noshát, eljött amiről beszéltem már korábban is: közös koncert, amire nagyon készülünk, mert ez lesz Csáki Pet* első élő bulija, úgyhogy nagyon várjuk, de sietek mert megyünk próbálni.Szóval gyertek, mert lesz PieOnEar, Plastic Bitch, Haelo - November…..
A Wendigo a ködbe vesző múltban két zenekar tagjaiból állt össze, az egyik a Stonehenge, a másik Da Capo. Mindkettő szép reményű progmetál zenekar volt, ahogy a Wendigo is, habár itt nem volt megkavart technikázás, csak riffelés és hozzáértő zenélés. Miért csak volt? Mert a…..
kris_of_haelo 2009.10.20 17:26:48
nagyon sajnálom BZ-éket, nem mondom, hogy várható volt, de túl sokáig volt csend.
beren: az igaz, hogy
after@all már nincs, viszont haelo van, olyannyira, hogy sosem volt olyan amikor ne lett volna. :)