Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mmaarrccii

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na az ilyen büdösbunkók miatt utálják nagyon sokan úgy általában a taxisokat, pedig azért akadnak köztük is normálisak. Zsolt tömegközlekedve szeretett volna célba érni, de hiába szállt fel, a busz egy taxis (aki valószínűleg egyik taxitársasághoz sem tartozhat, mert a fotók…..
mmaarrccii 2010.10.03 22:50:51
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Le lummox ultime 2010.10.01. 10:59:01
Minden taxis féreg. Azt hiszik, hogy csak azért, mert egész nap az utcán meresztik a seggüket az autóban, attól ők a szabályok felett állnak. Tetvek, egytől egyig.
Ezen húztam fel magam, és továbbra is tartom, hogy ha mi taxisok tetvek vagyunk egytől egyig, akkor a hozzá nem értő belepofázók bizony faszszopók. És emiatt nem mentegetőztem, meg nem is fogok. Te meg csak egyszerűen marha okos vagy. Gondolom, mert hogy a kamionosok is csupa tanult, olvasott emberek...Hát akkor maradjunk annyiban, hogy szánalmas idióta vagyok, neked meg valami kitüntetés kellene.
mmaarrccii 2010.10.04 15:24:00
@Zuckuss: Nem szabadúszó, ha jobban megnézed a képet, láthatod, hogy a C-oszlopon van egy kis kék matrica: MB Elit taxi (szállodások). Abban viszont igazad van, hogy ha problémás a várakozás, akkor a diszpécser egyeztet más helyet, csak itt nem nagyon van hol megállni, mert az már változtatna az útirányon is esetleg.
mmaarrccii 2010.10.07 20:33:23
@metal: Véletlenül pont nem én voltam, nem tudom, mennyire érdekel, de én a 2000-nél dolgozom.
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
Belsőség Mercit, ne BMW-t! 2009.11.11 07:04:59
  Ősi ellenségek, gondolnánk, pedig a két cég teljesen más elképzelések mentén épít autókat. Hezitálni egy BMW és egy Mercedes között olyan, mintha nem tudnám, cézár salátát vagy töltöttkáposztát szeretnék. Vélemények az azonos című írásunkról...