Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frakika3

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Megatánc nohejnmál 2006.10.12 12:55:00
Kedd este adtam még egy esélyt a táncikálós reality műfaj tévékettes képviselőjének, mér' ne, ennyit a HírTv is megérdemelt, nem diszkriminálunk. Az első két adás után most az elődöntő vagy mi volt, a másik megaműsorban megszokott csindradattától tartózkodtak…..
Nem volt szükség pinára a minőségi népszórakoztatáshoz: a Naplóban Sváby műsorvezető kérdezés helyett hebegett és hillerebb volt Lendvay Ildikónál, miközben Orbán diadalmas ellentámadásba lendült. Olvasson az év vicces interjújáról, ahol hangosan zörgött a tévékettős…..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..
Ássuk be magunkat picit a bulvár lucskos mocsarába, hiszen eseméy van, meg breaking: Robbie Williams nem értékeli Rúzsa Magdit. Tovább folytatódik ugyanis annak a kishegyesi földdel tele üvegcsének a kálváriája, amit Rúzsa Magdi adott Robbie Williamsnek a koncertje előtt. Most az…..