Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DonYARR

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a vágás a végéhez közeledik, itt egy trailer :) ..
Frame-rét! Alakul a helyszín.... 2014.03.14 17:12:10
..
Sajnálatos módon egy utolsó pillanatban kiderült technikai malőr / logisztikai hiba miatt nem tudtam idén kijutni Franciaországba, ezért a kint leforgatandó rész ugrott az anyagomból. Körülbelül akkortájt feltörték ismerősöm kocsiját, akitől a felszerelésem nagyrészét kaptam…..
Sajnos az eredeti vizsgaprojekt-tervezetem nem ment át a rostán, így új témát és forgatókönyvet kellett alkotnom.A NiburTour moviet természetesen ettől függetlenül leforgatom, de innentől azon projekt dokumentációját nem itt végzem, ezen a blogon minimálisan jelenik majd csak…..
Ez a blog elsősorban egy főiskolai vizsgafeladat dokumentációját elősegítendő jött létre, melynek során egy rövidfilm produkciós munkálatait fogom itt részletesen rögzíteni. A hajtás után olvashatóak az alapvető információk. Ki vagyok? Buza Balázs, jelenleg főállású…..
A Csillag születik amerikai felmenője, az America's Got Talent (ennek brit testvérét nyerte meg az Attraction nevű magyar árnyékszínház, ugye) idei évadának legmeglepőbb meghallgatása a tévében zseniális felvezetést kapott, hiszen az égvilágon SEMMI nem utalt arra, hogy a…..
DonYARR 2013.06.27 13:36:54
@klarky: A Dead Space a megmondhatója, hogy a Twinkle Twinkle is lehet ijesztő, és elég komoly zavarokat jelző dal:
www.youtube.com/watch?v=jRXQsQKGqIU
...de akár itt állhatna a Ring Around The Rosie is:
www.youtube.com/watch?v=16MdwEb_EGs

Oh, csak megjegyezném, hogy az angol gyermekdalok fele mögött elég durva múlt van, a Ring Around The Rosie például a pestisről szól, hogy elégetik a hullákat, és senkit sem kímél, mindenki bármikor összeeshet és meghalhat :) Szóval, akkor mit is énekeljen? :D
(De még hozhatnám a London's Bridge-t, vagy London is Burninget ugyanígy, és még megannyit másikat).

Ha a gyerek metalkodni akar, metalkodjon. Vagy kinövi, vagy beleszeret mégjobban. Ez van.

@w_tilos: Ez egy elég béna trollkodási próbálkozás volt :)