Regisztráció Blogot indítok
Adatok
James May

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Miniszterelnök úr videó üzenetéből két dolog derül ki. Egyrészt (szerencsére) a rendező még mindig nem egy Leni Riefenstahl, pedig könnybe lábadt szemekkel tudnám nézni, ahogy a békement végeláthatatlanul hömpölygő két lábon járó endorfintömegére rávágják a…..
Mostanában egyre többet jár az agyam azon, hogy végülis hol is lehet a magyar politikában a kitörési pont. Az nyilvánvaló, hogy valami ordenáré nagy baj van a fejekben. A rendszerváltozás ellenére sok esetben a mai napig koszos víz van a pohárban, ami ráadásul egyre büdösebb is.…..
Eljött az önkormányzati választás ideje Dunakeszin is. A közelgő eseményről egy méltó infrastrukturális beruházással kívánt megemlékezni a városvezetés, még időben, néhány héttel a kitűzött dátum előtt. A választók számára jól látható infrastruktúra pedig nem…..
James May 2010.10.14 16:38:26
@Bioface: Nem kimondottan a konkrét példára gondoltam, mert azt nem ismerem. Nyilván sok mindent lehetne jobban csinálni egy kis odafigyeléssel, ésszel... Engem csak az dühít, hogy egy lényegében jó dologban rögtön mindenki megtalálja a rosszat, amiért aztán le lehet húzni az egészet.
Szóval inkább legyen az a pohár félig tele, mint félig üres...
„Hogy egy klasszikus példával éljünk, ha egy beteg műtétre vár, és az a kérdés, hogy le kell-e vágni a lábát vagy sem, akkor a tét a láb, nem pedig az, hogy hogyan mondjuk meg neki. Márpedig ma Magyarországon a tét a láb. Ennek ellenére a problémamegoldással (mi legyen a…..
James May 2010.05.31 15:53:02
@Szimba: Sajnos nem tudom, talán valahol "papírra is vetette". Bár szerintem ez esetben nem volt nehéz dolga, a józanabbak borítékolhatták a következő hónapok politikai napirendjét, a főbb témákat.
James May 2010.05.31 15:59:32
@radala: A szavaknak és a szimbólumoknak hatalmas erejük van. (Még akkor is, ha néha nem akarta ezt megérteni OV, például az "élettér" kapcsán.) De ha már forradalomnál tartunk, akkor én hajlok Gerő Andrással egyetérteni, aki kicsit berzenkedik tőle, ugyanis a forradalom után szokás jönnie az ellenforradalomnak... Továbbá a 20. sz-ban két forradalmi kormány már volt Mo-on: 1919-ben és 1956-ban (Kádár forradalmi munkás-paraszt kormánya)...
James May 2010.05.31 16:06:07
@Wlassich: ugye-ugye, eddig kinevettük, de most újra láthat milliókat, csak nem a Kossuth-téren hanem a fizetési papírján :P
A finn menedzsere elárulta, a versenyző már elhatározta magát, amikor a német cég bejelentkezett.”A Mercedes akarta Kimit, de akkorra ő már eldöntötte, hogy ralizni fog. Kimi nem gondolja meg magát” – nyilatkozta Steve Robertson a Turun Sanomatnak. A 30 éves…..
James May 2009.12.10 17:44:04
@Puck: Akkor nézzük meg, mi volt valóban az eredeti hír: translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=fi&u=http://www.ts.fi/f1/&ei=GiQhS6yYMtDK_gb1mL2vCg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CAwQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dturun%2Bsanomat%2Bkimi%26hl%3Dhu
De szinte mindenhol leközölték a hírt ( www.f1hirek.hu/hir/A_Mercedes_elkesett_Raikkonen_szerzodtetesevel_200912101139 ), csak kicsit utána kellett volna nézni. Ez persze nem magyarázat az itt megjelenő gyenge és szűkszavú cikkekre, de a kritikát csak megalapozottan, mert most magadat járattad le...
James May 2009.12.10 17:46:02
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Nevezzük egyszerűen Joe-nak. Egy sok botrányt megélt fővárosi cég alkalmazottja volt egykor, csak aztán új szelek kezdtek fújni, amik – megfelelő mennyiségű fájdalomdíj fejében – őt is kimozdították…..
    Ha el is tekintünk Orbán Viktor kétségtelen felelősségétől, sosem értettem miért gondoljuk, hogy jól működnek és mintául szolgálnak azok a társadalmak, ahol az üzemszerű működés része, hogy egyesek lemészárolják a kollégáikat, az osztály vagy a…..
James May 2009.11.26 22:18:09
@scsaba1: Hozámm ez utóbbi elmélet áll a legközelebb. Ezt nem lehet kivédeni semmiféle fegyvertartási törvénnyel, ellenőrzéssel, rendőrállammal stb. Felesleges belekeverni a politikát, orbán vagy akárkit (gusztustalan, hogy Simicskó kereszténydemokrata politikusnak is az volt a nyilatkozata, hogy a kormánynak kell rendet tartania), a kormány nem fogja senki kezét. Sajnos vannak ilyen tragédiák... Kb két hete Pécsen leugrott egy iskolás lány a 10 emeletes tetejéről. Előtte felhívta a lelkisegélyt is...
Munkahelyi (T)error "SS" Kft 2009.11.26 06:00:00
Én nem hinném el. Persze mindez velem/velünk történt. Európában, 2008-ban. És történik a mai napíg a többiekkel. Családi vállalkozás, gyártósor, növekvő termelés. Először csoportvezető voltam, de egy idő után látva, hogy mi történik lemondtam erről a megtisztelő…..
James May 2009.11.26 11:18:14
@kyanzes: Na éppen ez a baj, amikor a főnök segítségként állítja be a fizetést, amiért megdolgozol. Ha nem szívességből alkalmaz, hanem mert jó munkát végzel, akkor a fizu jár neked, időben és maradéktalanul.
    Amióta általánosan elfogadottá vált az a nézetrendszer, amely szerint a tavaszi választások leglényegesebb kérdése az, hogy a Fidesz szerez-e kétharmadot, vagy nem, tisztelet a kivételeknek, mintha letargia lett volna úrrá a bal-lib eszmerendetlenség képviselőin. A…..
James May 2009.11.25 09:45:11
@sterimar: Én sem vitatom, hogy sok mindent jól csináltak, illetve az elmúlt 8 évben sok minden el lett baszva. De nem szabad elfelejteni, hogy a bajok akkor kezdődtek, hogy megyó betartotta a választási ígéreteit, sőt még meg is fejelte azokat. Persze a fidesz is megszavazta a 13. havi nyugdíjat meg a közalkalmazotti fizetésemelést, csak éppen nem volt meg rá a fedezet és visszavetette a gazdaságot.
James May 2009.11.25 10:05:19
@Dudor Henrik: És mi van akkor, ha a gondnok megunja, és aszongya: jól van fiacskám, akkó mutasd meg te hogyan cseréled ki az izzót! a kérdés, hogy a gondnok kirúgja-e alóla a létrát vagy tartani fogja...
James May 2009.11.25 10:17:45
@Dudor Henrik: Vagy mondjuk a kiccsávó összehív egy lakógyűlést és aszongya inkább legyen sötét, mert az új izzó 300 Ft-ba kerül, szavazzanak róla :)
A biztonságos félúton a Danubius és az MR2/radiocafé között – ilyen lesz a jövő csütörtökön a Sláger eddigi frekvenciáin induló Neo FM zenéje aszerint a Kreatívhoz eljutott rövid mix szerint, amelyet a rádió vezetői küldtek szét szerdán a médiaügynökségeknek.…..
James May 2009.11.12 15:57:45
@berciXcore: Azért ne a fővárosi helyzetet vett mérvadónak, az ország sok részén csak a két nagy kereskedelmi van, néhány helyen rádió1 (na azt inkább hagyjuk, mert az agyonjáccott zenéjüktől csak Kuki meg a diszkósit idegesít jobban), meg az ilyen-olyan helyi rádiók, amiket ki tudja kik hallgatnak.
James May 2009.11.12 16:02:52
@berciXcore: Én éppen ott érzem az ellentmondást, hogy te pont azoktól várod el, hogy vegyék a fáradságot és fedezzenek fel más műfajokat is, akiknek még a másik ker.rádió zenéje se fér bele, és éppenhogy kényelemből még a rádió keresőjét se tekerik. Én elkülöníteném a rádióhallgatást és a zenehallgatást, ha érted mire gondolok.
James May 2009.11.12 16:15:11
@pat bateman: Boros Lajos a Hungaroton egyik főszerkesztője volt 85-től 90-ig. Mint ilyen, csak annyira cenzúrázott, mint ahogy manapság is teszik a kiadók...