Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SOPIANAE

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..
SOPIANAE 2011.09.21 23:43:35
Az én tapasztalatom az, hogy nem a szakmai végzettség határozza meg, hogy ki milyen ember valójában, hanem a velünk született intelligencia az, ami jelentősen meghatározza az egyéniségünket. Természetesen a gyerekkori és a későbbi élményeink, tapasztalataink alakítanak rajtunk, de az alapértékeinket nem változtatják meg. Sőt a szerzett tudásunkkal a rossz tulajdonságainkat is elhagyhatjuk.
A hozzászólások igen vegyesek, egyik-másik élesebb, kioktatóbb hangnemű, melyek szerintem szükségtelenek. Az ember nagysága éppen abban rejlik, hogy a kritikus helyzetben kell a legnyugodtabbnak lennünk. Tudom nehéz, de ha nem jön spontán, akkor meg kell tanulni! A kenyerem javát már én is megettem, de bizonyos esetekben az én hangom is megemelkedik, különösen az emberi butaság, az értetlenség, a demagógia miatt.
A cikkre és a hozzászólásokra visszatérve: mindenkinek van valamilyen tapasztalata a különféle "szolgáltatások" vonatkozásában. Az egészségügy annyiban más, hogy a "munka tárgya" maga az ember, s ha az, aki a munkáját rosszul végzi, bizony az embertársa életét veszélyezteti. Ezért lenne fontos, hogy azok akik olyan pályát választanak, melynek gyakorlása során szoros kapcsolatban vannak embertársaikkal, a pályaválasztás előtt elgondolkodnának azon, hogy alapvetően szeretik-e az embereket!? Ez nem csak az egészségügyi, hanem más szakmákra is vonatkozik, pl.:pedagógus, kozmetikus, fodrász, pénztáros, eladó,rendőr, stb.. Továbbá minden szakmában van kiemelkedő, jó, gyenge és rossz munkaerő. Sőt a saját családunkban is igen különbözőek vagyunk és mégsem akarjuk "megsemmisíteni" a másikat. Én azt tapasztaltam az életem során, hogy nagyon sokat számít, hogy hogyan "közeledünk" a másik ember felé. Az én "közeledésem" meghatározza az ő viselkedését is velem szemben. Meg kell tanulnunk kivédeni, megakadályozni a velünk szembekerülő rosszat még akkor is, ha nehéz!
Tegnap hazafelé bementem a  közértbe a sarkon, venni ezt-azt vacsorára meg a hétvégére. Péntek délután sok erre a bevásárló nyugdíjas, akik teszetoszaságukkal néha engem is bosszantanak. De amit néhány magáról megfeledkezett suhanc csinált velük attól leszabályzott az…..
Azt hiszem rábukkantam 2009 lengyellászlói értelemben vett legszórakoztatóbb  purparléjára. Az úgy volt, hogy a Republikon Intézet írt egyet a Jobbikról, és nemcsak hogy nem sikerült felismerniük - a politikaelemző- és kinyúltpulcsi-paradigma alapvető megsértésével - hogy…..
Sárdobáló Hülyék mucsája 2009.11.19 13:00:00
Lássuk be, TGM keveset mondott akkor, amikor azt mondta, hogy Magyarszág mucsa. Ez nem mucsa. Annál sokkal rosszabb. Ezen a mondaton jobberek rendszeresen ki szoktak akadni, javaslom, hogy hihetetlen sebességgel kapcsoljanak át a szellemileg igen csak korlátozott fidesz.hu blogra, a…..
  A Markíza szlovák kereskedelmi televízió tudósításának tanúsága szerint Rytkó Emília elhagyta Magyarországot, és Szlovákiában telepedett le.   Az Országos Választási Iroda egykori vezetője áttelepülését követően a szakmájában helyezkedett el:…..
 A paksi Erzsébet Szálló felújításánál 1,5 milliárd forintos megbízást kapott az atomerőműtől egy HM-közeli családi vállalkozás. A panamai szálon Svájcig és Liechtensteinig jutottunk...