Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_timur

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sörgeek A "Csíki sör" effektus 2017.01.30 12:41:13
Megint napok óta téma a neten az Igazi Csíki Sör, ugyanis kiírták a Facebook oldalukra, hogy bezár a bazár, mert a csúnya gonosz Heineken elérte a célját és be kell zárniuk. Ismerősen hangzik? Nem véletlenül. Egy cikk formájában fakadok ki és próbálom arra bíztatni az embereket, hogy próbálják meg…..
Ennyi boldog arcot tán még sose láttunk szépséges fővárosunkban. A frissen megnyitott négyes metróban lelkesen szemlélődő, fotózó tömeg, tényleg csak egy jó kis szökőkutas gruppenszex hiányzik. A Gellért téri állomás überfasza, mondjuk megőszülsz, mire kijutsz: két…..
RE: Húsrágó hídverők (okt. 27.) Tisztelt Csunderlik Péter úr! Bár se a tiszteletre, se az urazásra nem jogosult. Nagyszájú nyegle nyikhaj. Csendőr-pertu, pofon és bikacsök, az járt volna magának a régi világban, ahol én még felnőttem, és hogy azt eltörölték a kommunisták, hát tegye össze két…..
Csucsu - REFLUX Szfinx 2009.11.07 23:00:00
Otthon mindig belelapozok az esztergomi Hídlap magazinba, mert a "Tények, vallomások és összefüggések stb." fedőnevű, valójában "a másik terv arról szólt, hogy egy motorról géppisztollyal agyonlőnek" kaliberű, döbbenetes polgármesteres ámokfutásokkal, kirohanásokkal fejbevágó, seggnyaló…..
Csucsu - REFLUX Congratulation 2009.10.20 11:30:00
Sültbolond. Nem mintha az nagyon elegáns lenne, hogy titkon magnóra veszik...
_timur 2009.10.27 21:38:07
@Csunderlik Peti:

Szervusz Pjotre!

Izé a „a nézőpontom liberális” izé… tehát liberálisan nézve: „nem kéne énekelni, ami alapvetően kurva idegesítő, és hozzá még nevetséges is, sőt, alapjaiban kérdőjelezi meg az előadó mentális státuszát”.(Cs.P.) Tehát, mint a liberális látásmód két lábon járó imámja jelented ki, hogy egy akademikus komolyság transzparens merevségétől eltérő mozzanatokat is tartalmazó előadást csak egy idióta tarthat… szerinted?

Rosenfeld Mátyi bácsi vs Szálasi Ferenc… hogy ki mennyit, milyen mértéken és mennyi emernek ártott nem eldönthető pont a mindenféle adatok miatt. Tudom, neked Szálasit illik jobban elítélni :P. A Gyurcsány kormány és Rákosi kormány közt párhuzamokat az ámítás és a protekcionista módszerekben egyértelműen felfedezhetünk.

Szerintem megint csak a jó öreg fekáliát csapkodod strandpapuccsal… Ugye azt szeretnéd mondani, hogy egy 3 és fél perces összevágott anyagól vonsz le követekeztetéseket egy egyetemi előadás minőségi színvonaláról? Hát persze hogy nem. Csak ez az írásod is épp egy fröcskölődős „igazi liberális téma” reklámja lehetett. Az ilyesmit úgy szereted, mint Dzsínó a majálist.

Nem hiszem, hogy egy ilyen blogon ahol valóban laza hangnemben sokszor komoly, de mindenesetre elgondolkodtató témákat körüljárva logikusan felépített kritikákat olvashat az ide vetődő, egy ilyen semmirevaló, egyenesen rosszindulatú hanganyagokat kéne reklámoznod. Szomorú ha szimpatizálsz ezzel a kis balhé koholó kis pöccsel/pinával aki ezt a felvételt "elénk tárta".

A szoci küldetéstudatodat megértem, mert barátomnak tudhatlak 10 éve de ne mond nekem, hogy ezt a jelenlegi szart amit az országban lapátolunk, alapvetően nem a szocialistának és liberálisnak hazudott mutyi, szemfényvesztő gusztustalan hazugság és külföld kiszolgálása jellemzi és irányítja! Ennek az alapjai pedig igen az 1 forintos gyárvételezések idején, a 89-ben 1 millió huf alaptőkével rendelkezők kft nyitásának lehetőségekor, a számonkérések elmaradásában (ezt mondjuk Antalék baszták el), és még több száz alapindokban kereshető. Ez mind, mind azt bizonyítja hogy a hatalmaskodás lehetősége azonos kezekben, de minden esetre azonos akolban maradt.

Sokat írhatnék még te is tisztában vagy vele... ja igen! a Szub egy raklap szar, csak hogy tudd. Első kézből... :D
_timur 2009.10.27 21:47:21
@craft: te meg aztán honnan szakadtál te szerencsétlen abortuszmaradvány? sajnállak, mert szánalmasan primitív a felfogásod... nekem legalább csak a stílusom az veled szemben!
_timur 2009.11.09 14:32:23
@craft:
kocsmásan: miva'?
általánosan: mit értsek azalatt, hogy ismételsz?
"-Ez egy könyv?-Nem, ez a plafon." (példapárbeszéd egy életcentrikus orosz nyelvkönyvben) Kedves honfitársaim! Roma barátaim! Szomorú vagyok, szomorú, mint a farkatlan füles a szivárvány tövében. Lógathatnám kamillába csepegő orrom, de az áruló írástudók nyomába lépnék,…..
_timur 2009.10.30 20:31:52