Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bonfire

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan meleg van a városban, hogy szinte beleolvadunk a forró aszfaltba séta közben. Ilyenkor nincs szó szabadtéri programokról, kellemes vacsorákról, eszem ágában sincs előadásokról, kirándulásokról beszélni, ilyenkor egyetlen célja lehet a városlakónak: a túlélés.Több olyan…..
From: olvasó Subject: videóbíró [...] Amúgy a videobírót következetesen végig rosszul, hosszú ó-val írjátok, pedig az rövid. Lásd pl. videomagnó - de: videó Azaz szóösszetételben az o rövid, csak ha szó végén van, akkor hosszú. From: szerk. ne haragudj, de ez az o és ó…..
Hamilton Alonso előtt állt a depóba, egész meggyőző volt az előnye, ahhoz mindenképp elég, hogy hamarabb is jöjjön ki a spanyolnál.A Ferrari viszont nagyon összekapta magát, jóval hamarabb engedte el Alonsót, a két kocsi egymás mellett ment végig a boxutcán, majd gyorsított a…..
Jövőre már tilos lesz használni a Forma-1-ben a McLarenéhez hasonló szárnyleszorítós rendszert, döntött vasárnap a FOTA. A csapatszervezet szavazással határozott a betiltásról, a McLaren nem tudta meggyőzni a többieket az eszköz hasznáról, leszavazták - értesült az…..
Megtaláltam az egyik standon a legstílusosabb elvihető ajándéktárgyat is. El kellett hoznom, annyira szép. Imbuszcsavaros keret, kipattintható zárfedél - két dimenzióban rányomtatva. Öntapadós. A feladványhoz tartozó autó képeiért kattintson, és galéria nyílik! Mivel én nem…..
Bonfire 2010.03.20 21:33:15
Jó látni, hogy vannak még olyan buszvezetők akik felemelik a hangjukat, ha a buszukon valaki nem az utazási feltételek szerint utazik. Olvasónk a 23E buszon találkozott egy jófej buszossal, aki a zenét bömböltető fiatalokat rendre utasította. De jobban jártok, ha az olyan panaszokat,…..
Bonfire 2009.12.01 14:47:17
Őszintén szólva én magas ívről letojom, hogy milyen nemzetiségű ember ordibál, kötekszik, orditatja a zenét vagy rongál a tömegközlekedésen...Felőlem lehet magyar, japán, kinai, szerb, szlovák, cigány....akkor is elítélem, mert b@szottul irritál és kész. "Fertőzött járat"...senki nem azt mondja, hogy a cigánytól fertőzött, csak mindenki azt magyarázza bele...más kérdés, hogy a cigányok 99% ban a rendbontók, ezért a fertőzött szó hallatán a kedves kommentelő is a cigányokra asszociál...