Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stpj

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A japánok különös népek. Bár a világ legjobb motorjait gyártják, szexuális elhajlásaikban és életmódjuk bizonyos aspektusaiban nem szívesen osztozik az európaiságba gyöpösödött ember. Nem csak a feszültséget vezetik le számunkra furcsa módon, de gyakran a szórakozásnak is…..
stpj 2011.05.26 19:31:30
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
Úgyszólván barnamezős beruházással, egy kemény melóban lepusztult, koppenhágai asztalosműhelyt alakítottak át családi otthonná az indenfor & udenfor tervezői. A stílus szerencsére nem sokat változott, bár egy valódi asztalos némi elitista műkedveléssel jogosan…..
A Vadim Kibardin által fémjelzett Kibardin Design kínálatából rendelhető a Deep Forest fotel, amely 374 darab, finoman megmunkált farúdból áll össze. A sok lábával dinamikus hatást keltő bútort kis szériában, kézzel készítik, ennek megfelelően az ára sem alacsony, 4399 eurót…..
Zsolt nevű olvasónktól kaptuk az alábbi vicces videót a Muse olasz tévés fellépéséről. A zenekar még szeptemberben adta elő a Rai Due Quelli che il calcio című népszerű showműsorában az Uprisingot, jól megfricskázva a hagyományos playbacket. Úgy gondolták ugyanis, ha már…..
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
stpj 2009.02.07 12:30:17
@fegyorgy: Megnyugodtam. Ezek szerint nem bennem van a hiba.
stpj 2009.02.07 12:31:27