Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laurea

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jean Charles de Castelbajac új szintre emelte a leopárdminta használatát, továbbgondolta és megalkotta ezt a hipercuki lábbelit - bajusszal, farokkal és csodás lakk-orral. Meg is van, hogy kin tudnám elképzelni a legjobban!Ára: 746 dollárForrás:Fashionpolice..
laurea 2009.10.23 23:34:01
laurea 2009.10.23 23:34:48
@laurea: de hordani utcára... :)
Lehet hogy az ÁFA emelés az oka, lehet hogy az idei divatfazon az over-the-knee csizma az oka, de valahogy úgy érzem, hogy jóval drágábbak lettek a csizmák idén télen. Szerintem meglepő hogy a Zarában 50-60 000 Ft-ért is árulnak téli lábbeliket, amelett hogy az én tavalyi ilyen…..
laurea 2009.10.23 23:32:33
@paragrafusesgabbana: nincs sok csizmám, de az vagy Vagabond vagy olasz. Számomra a minőség nagyon fontos!! és azt sem szeretem ha szembe jön velem az utcán :)
Már-már tűkön ültünk, úgy vártuk Jimmy Choo számunkra is elérhető H&M kollekcióját. Hát megérkezett, és szerintem nem okoz csalódást, a természetesen főként cipőkből és táskákból, de emelett ruhákból is álló minikollekció. Hamarosan (november 14-től) végre…..
OurFashion A Nagy Smink Képriport 2009.10.19 22:12:00
MACMAC in Lillyland - a Lily Purlitzer kollekció (itt a szemhéjpúder és a bronzosító látható)Baroque Budoir - decembertől lesz elérhető.A karácsonyi kollekció - Mischief MakersMagic, Mirth & MischiefEstée LauderBobbi BrownHa csak egyetlen egy dolgot választhatnátok,melyiket…..
A Szex és New York forgatásán történt, hogy Miley Cyrus és Kim Kattrall vidáman mosolyogtak a paparazziknak ugyan abban a förtelmes szerelésben. Patricia Fieldben nem csalódtam, Matthew Williamsonban annál inkább. Amint pedig azt a kép is bizonyítja, senki nem menekül meg Hollywood…..
laurea 2009.10.23 23:12:30
Alexa Chung 27 éves angol műsorvezető (It's On With Alexa Chung címmel fut saját show-ja az amerikai MTV-n). De valójában engem egy cseppet sem érdekel, hogy milyen tehetséges vagy tehetségtelen a szakmájában, hiszen amikor csak látom, a ruháit bámulom. Valódi 'It-girl', a…..
OurFashion Közeledik Halloween... 2009.10.14 10:55:00
Ennek tiszteletére a következő napokban kaptok majd néhány bejegyzést, amelyekben rémisztő sminkötletekkel, furcsa öltözékekkel vagy éppen jelmezes körkérdéssel bombázlak majd benneteket, sőt, még Tim Burton is szóba kerül majd.Először viszont következzen egy fotós…..
laurea 2009.10.20 00:01:05
@fashionista: a Luca-napnak vannak olyan hagyományai, amik könnyen megvalósíthatók! pl. gombócokban férfi nevek és az lesz a férjed, aki utoljára jön fel gombóc formájában ^^

azt hiszem áll egy májusfa-féleség valahol a 4-6-os vonalán...
Következzen egy válogatás a legmenőbb, legtrendibb divatdiktátorokról, akik hol őrült, hol pedig elegáns stílusukkal folyamatosan irigykedésre késztetnek bennünket.Rihanna - az énekesnő egyszerűen hibátlanul visel Balmain-t. Persze a haja néha, khm... érdekes, de a stílusa egyedi…..