Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerkov

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fontos nap a mai. Az Európai Parlament ma nagy többséggel, a jobb- és baloldali frakciók közötti egyetértéssel elfogadta az új közös európai menekültpolitikáról szóló javaslatot. Mindazok, akik szeretnék ezt a problémát megoldani, igennel szavaztak, akiknek ez szimpla felelőtlen és uszító kampány, a…..
Van egy viszonylag sima útja Orbán uralma megdöntésének, amely végső esetben rendelkezésére áll az EU-nak -- nemcsak a magyar ügy "kezelésében", hanem az unió egysége érdekében. Nem az egyedi országok (befektetők) tőkemegvonó intézkedésére gondolok, ami természetesen önmagában is súlyos zavarokat…..
A világ legmagasabban fekvő síterepe épülhet meg öt éven belül Tibetben, Lhásza közelében – írja a Travelo. A projektről még nem sok minden tudni, csak azt, hogy a 2022-es kínai téli olimpiai játékokra készülő versenyzőknek akarnak ideális felkészülési körülményeket teremteni. A jelenlegi csúcstartó…..
Nem gondoltam, hogy erről írnom kell. Úgy gondoltam, hogy az elmúlt években azért egyre több ember jön rá, hogy nem az állami szabályozások minőségével, hanem azok meglétével van a probléma. Az alábbi írás kiválóan mutatja, hogy még mindig vannak, akiknek ezt el kell…..
Persze tudjuk, mindenki lehet piacvezető, csak jól kell megválasztani a piaci szegmens, de az akkor is meglepő, hogy mennyire innovatívak az európai országok. Az első négy mind innen való és a top 10-be is hét jutott.  A Global Economic Index összeállításánál 142 ország…..
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
kerkov 2009.11.10 09:52:49
@Veér Farkas: Kedves veér farkas. Remélem saját elvtársaid fognak agyonverni, mint tették egymással az ötvenes években.