Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shopper

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de…..
shopper 2019.01.30 23:21:31
Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket.…..
Gondoltam magamban, ez az utolsó hogyvoltjaim egyike a VV szériából, biztos megajándékoznak valami ütős, minimum a duplasegges sztriptízhez hasonló jósággal – erre jött a tegnapi adás, ahol a cselekményt ha felírnám egy post it-re, még elférne mellette három szépen kidolgozott…..
Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot…..
  Mint a háborúban a foglyok,Csak a parabolamocskot fogjuk,Ahol minden nő tökéletes,És minden férfi izmos.(Lukács László - Jönnek a férgek, 1994) Ma délután immáron kilencedjére lesz a lét a tét, indul az RTL Való Világ című összeköltözős realityje amit annak idején Árpa Attiláék a TV2-re kerülő…..
shopper 2018.11.04 19:17:36
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
Subba Budapest - Dunafürdő 2012.04.28 12:10:00
Budapest V. Dunafürdő (1942 ) Már az 1810-es évektől létrejöttek az ún. Dunafürdők, azaz gerendaácsolattal elkerített dunai folyófelületek, kabinsorral. 1842-ben már öt ilyen sorakozik a pesti és budai parton. Ezekben úszóversenyeket is rendeztek. Az 1910-es évekre számuk…..
shopper 2012.04.28 23:21:32
Mondanám, hogy nem értek a villamossághoz és azért nem tudom megmondani mi ez, de a helyzet az, hogy - Tamás fotói alapján - még abban sem vagyok biztos, hogy a villamossághoz van köze ennek az izének. (Amúgy sem akarom szegény ELMŰ-t minden második nap ekézni). Lehet hogy csak…..
shopper 2012.04.20 07:15:27
@pruntyike: okos vagy és hasznos is...blognáci
Megint zargattak. Persze ismét egy DH-s. Biztos volt benne, hogy meggyőz. Hát nem. Lelkesen ecsetelte, hogy nincs semmi kockázat, írjuk alá vele a szerződést, 1-1,5 óra az egész. Galád módon a szavába vágtam, hogy ácsi, ez nem egészen így van, az általam ismert DH-s szerződés…..
A Zugügyvéd is nap mint nap találkozik az alábbi problémával, kíváncsi, hogy a többi kolléga hogy kezeli ezt a helyzetetSzia ZugKolléga,Nem tudom, hogy a többi ügyvéd kolléga hogy van vele, de nekem k.vára elegem lett az ingatlanközvetítőkből. Bevett módszer, hogy annyira…..
Subba Kamu Roland megint 2010.11.19 18:24:00
Érdemes középig, "Faszom, fasszopó geci" Így őrjöngött Damu Roland - videó..
testmódosítás Sebek nyakon 2010.11.17 16:21:00
Ritka az a felkérés, amikor valaki egy konkrét minta helyett csupán sebhelyeket szeretne magának csináltatni, de a lehető legbiztonságosabb módon. Érdekesek az ilyen típusú vágások, hiszen fontos hogy a legyógyult állapot a lehető legjobban hasonlítson egy véletlenszerűen…..
Valószínűleg a tegnapi majd' 14.000-es nézettséget nem fogja überelni a mai post, de legalább annyira érdekes lesz, mint a tegnapi!:) Biztos emlékeztek Ádámra, és az ő modifikációira, amit a múltkori postban mutattam be! Azóta szerencsére sikeresen legyógyultak az…..
Már járok egy ideje szalonokba, persze mindig máshoz, mert szeretem a változatosságot. Idén nyáron elmentem egy nagyon igényes helyre egy korábban kinézett 21 éves lányhoz. A nevét inkább nem mondanám, később kiderül miért. Viszont az eddig megszokott kedves és bájos viselkedés…..
Bár naivnak tűnik a levélíró kérdése, sokan nincsenek tisztába az ügyvédi letét mibenlétével, amin nem segítenek a sikkasztó ügyvédekről szóló híradások sem. A válaszadás lehetőségét – mint általában – a Zugügyvéd a kommentező kollégákra…..
A 42. héten a Hét Dolgozója kitüntetést Strici kapta a szavazatotok alapján. Gratulálunk Neki, csak így tovább!   Hmm...volt szerencsém éveken át HR-t tanulni, és sok HR osztály működését látni egészen közelről. Szóval azért van valami (nem is kicsi) igazság abban,…..
shopper 2009.10.19 22:09:26
Üdv mindenkinek!

Nekem is van vicces tapasztalatom hozzánemértő de nagyonjólnézekki „HR”-es kisasszonnyal.
Néhány évvel ezelőtt XY nagyvállalat pénzemberével kerültem üzleti kapcsolatba. Igen gyümölcsöző üzletet ütöttünk nyélbe, néhány kreatív ötletemet is sikerült megvillantanom az ügy érdekében. A legnagyobb embernek nagyon tetszett, amit tapasztalt, és azonnal elkezdte a csábításomat a Céghez. Akkoriban a saját törpebiznicem beindításával foglalkoztam, nem nagyon akartam kötélnek állni, de a legnagyobb ember állhatatos és kitartó volt, és végül megkaptam a visszautasíthatatlan ajánlatot. Megegyeztünk, hogy mindent diszkréten intézünk, pályázok az adott pozícióra, interjúra megyek stb.
A meghallgatáson egy szakmailag igen jelentéktelen hölgy fogadott, előre bemagolt sablon kérdésekkel. A kérdéseinél a dicsekvése volt csak visszataszítóbb, saját stabil pozícióját, szakmai múltját, a vállalat kiemelkedő pénzügyi helyzetét többször is kiemelte. Csendben hallgattam, néha elismerően biccentettem (láthatóan nagyon imponált neki) és próbáltam szóhoz jutni. De nem sikerült beszámolni szakmai sikereimről, referenciámról, de még arról sem hogy kerültem a Céghez, miért vagyok itt. Amikor a hölgy kb 50 perces monológja végéhez ért, közölte majd értesítenek. Hát nem sok állásinterjún voltam életemben, de azt tudom, hogy ez a mondat nagyjából mit jelent. (kb: sose hívlak többé faszkalap)
Telt múlt az idő, eccercsak megcsörrent a nagyember hogy mi újság, miért nem jelentkezetem. Én? De hát két hete várom a HR visszahívását, szartok rám. Két nap múlva a folyoson teljes bizniszdresszben összefutok a HR kolleginával aki eléggé kiakadt, hogy az Ő beleegyezése, minősítése nélkül, nahát mik vannak. Egy kicsit megpróbált furkálni, ártani itt-ott, kellemetlenkedni, lejáratni, személyes harcot hirdetett ellenem. Szerencsére nekem minden ötletem megvalósult, szépen hoztam a profitot, lépegettem felfelé a ranglétrán, ezzel párhuzamosan a kisasszony hibát hibára halmozott, dilettantizmusa nyilvánossá vált.
A sors úgy hozta, hogy kinevezésem után közvetlen nekem jutott az a feladat, hogy tájékoztassam arról, nem tervezünk vele a továbbiakban. De a valóságban ez így hangzott: Látod xxxx végül mindenki a helyére kerül. Én a legfelső emeletre, te pedig az utcára.
Azóta volt szerencsém megismerni néhány HR szakembert, de valahogy a csinos huszonéves hölgyek nem tudtak meggyőzni, igen sok munkánkba volt mire megtaláltunk az igazit. Egy másik nagyon jól működő vállalattól csábítottuk el, munkájáért hálásak vagyunk azóta is. Csak nehogy tőlünk elcsábítsák…