Regisztráció Blogot indítok
Adatok
En123

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt azért elgondolkoztató, mert felhívja a figyelmet arra, mennyire félrevezethet minket az, ha egy-két esetből általánosítunk. Ezért arra kérlek titeket, ti se általánosítsatok Luna írása nyomán, ugyanakkor (bár a poszt nagy részével a magam részéről nem értek egyet)…..
Október elején jelent meg a Világbank elemzése a nemzetközi migrációs trendekről, benne sok érdekes, Magyarországot is érintő adattal. Kiderül például, hogy az Európa - Közép-Ázsia régióban az elmúlt három évben Magyarország a harmadik legnagyobb növekedést produkálta a…..
Kalifornia, azon belül is Los Angeles Európából nézve az álmok világa. Közelebbről azonban már egészen más a kép, legalábbis a mai poszt szerzője számára, aki több mint 3 évnyi budapesti élet után nemrégiben költözött vissza a családjával az Egyesült Államokba. A…..
Mit tehet egy csaj, ha a pasija egy idő után lakótársként kezeli? Pedig annak idején mindent megtett az illető, hogy ezt a lányt megszerezze. Ha a lángok csitulnak feltétlenül törvényszerű, hogy a pasi bunkó legyen? Levélírónk volt annyira talpraesett, hogy határozott döntést…..
A 42. héten a Hét Dolgozója kitüntetést Strici kapta a szavazatotok alapján. Gratulálunk Neki, csak így tovább!   Hmm...volt szerencsém éveken át HR-t tanulni, és sok HR osztály működését látni egészen közelről. Szóval azért van valami (nem is kicsi) igazság abban,…..