Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medicin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki Ferije lerántja a leplet: a volt miniszterelnök egy pár perces kisfilm keretein belül elkalauzol minket a mutyi őshazájába, Felcsútra: egészen hihetetlen, hogy az adó milliárdokból épített csatornák, a semmiből épülő stadionok és a 800 milliós osztalékot felvevő…..
medicin 2013.09.08 21:06:22
@tobeor: egyet, de mivel? nem lemondott mikor úgy állt az ország gazdasági helyzete? amúgy nem volt belőlük még elég az elmúlt 30évben?lett volna idejük bizonyítani. Tudom, az idő megszépíti a múltat, de még csak három év telt el azóta ember!! :)
Aki az árokból vesz motort, ne csodálkozzon, ha felül a szopórollerre. Az viszont kicsit így is meglepett, hogy a felújított blokkal, egy hónapnyi állás után képtelen vagyok beindítani a Simsont. Másnap mégis felvitt Bánkútra. Bár a blokk rendbetételével már júniusban…..
medicin 2012.08.21 15:44:22
@kipe: bedobtam a horgot a többieknek is, én már rákaptam :)
Halogattam, amíg lehetett. Beállítottam a garázsba, és inkább kerülgettem. Ha nagyon útban volt, kiálltam vele egy-két napra, de rettentő nehezen szántam rá magam, hogy megbontsam. Hiszen működött, pöccre indult, sőt, egész jól ment. Még így, legatyásodott kasztnival is mindig…..
medicin 2012.02.04 09:12:48