Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dellatorre

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konzervatórium A vízműbalhéról 2009.10.22 18:33:00
Előrebocsátom, nem biztos, hogy száz százalékig minden információ a rendelkezésemre áll, hanem csak annyi, amennyit sikerült előguglizni, mindenesetre egyelőre a következőképpen néz ki a dolog szerintem: 1. A vízmű többségi tulajdonos az önkormányzat, kisebbségi a Suez. 2.…..
dellatorre 2009.10.29 00:03:16
@_b_: A Suez Environnement legnagyobb tulajdonosa a GDF Suez, ami a Gas de France privatizációja után keletkezett társaság. A CEO-k a legbefolyásosabb francia üzletemberek, a lehető legjobb gaulle-ista kapcsolatrendszerrel. A GDF Suez-ban a mai napig 35 százalékos francia állami tulajdon van, a Suez Environnementben pedig 35 százalékos GDF Suez tulajdon. A GDF Suez éves forgalma nagyjából annyi mint a teljes magyar GDP. A Suez Environnement a héten vásárolta fel Spanyolország legnagyobb vízműtársaságát, nagypályások. Sarkozy is az és számára a GDF nemcsak egy nagy francia cég, hanem A nagy francia cég.
Lancelot írása Díszpolgári címet kapott Glatz Ferenc és Zoltai Gusztáv, nyilván a Szocialista Párt jóvoltából, az SZDSZ meg szelíden bégetett hozzá, ahogy kell. Miért is szégyenletes ezeknek az embereknek a kitüntetése? Mert karrierjüket nem érdemeiknek, hanem múltbeli…..
dellatorre 2009.10.19 21:52:50
@akak: Miért lenne lopás egy közalapítvány létrehozása ? Minden kormány hozott eddig létre közalapítványt a rendszerváltás óta.
dellatorre 2009.10.19 21:54:00
@Murok: Tudtommal fiatal korában egy ideig bárzongorista volt.