Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pavot

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napom is egyértelműen nyolcast érdemel:- Kicsicsőr emelése min. két alkalommal: ok- Kézlebénulások produkálásának a száma csökkent: ok- Kicsit megpróbálni szeretni magam: okAmi beárnyékolta, kimondottan rajtam kívül álló ok(ok) volt(ak), tehát ennek semmi köze a…..
Ma éjszaka hosszú idő óta először NAGYON jól aludtam. Úgy látszik nem árt egy kicsit magamba szállnom.Azon gondolkodtam ma reggel, hogy mi idegesít a leginkább a férjemben, és azt hiszem az, hogy állandóan tükröt tart elém. Vagy rávilágít dolgokra, vagy pedig meglátom…..
Lady Scarlet Bizarr fóbiák 2009.10.24 12:59:00
Ábécé sorrendbe gyűjtöttem az általam legfurcsábbnak vélt fóbiákat, néhol a saját megjegyzésemmel megfűszerezve. Milyen sebezhetőek vagyunk mentálisan, nem? Enjoy! Acerophobia- Félelem a savanyú dolgoktól. (Uborka...blöáááhhh) Ailurophobia- Félelem a macskáktól.…..
Akármilyen szigorú is vagyok magamhoz, ha a mai napot egy tizes skálán kéne értékelnem, adnék mondjuk egy nyolcast. Isten tudja, hogy Tina Dico dala-e, vagy pedig a front adott egy kis fenékbe rúgást, de jót tett, az biztos. Ma reggel még Kicsicsőrt is fel bírtam emelni. Délben…..
Szép jó reggelt Pavot!Igen, esik az eső, nyaldossa az ablakod, amit tudom, utálsz nagyon! Hogy jobban induljon a napod, kerestem neked egy aktuális dalt. Hátha mire tízig számolsz, megváltozik minden.Üdvözlettel: PavotKiborító az önsajnálatod! Na, listen to the music!Tina Dico: count…..
A mai napot hosszú, hosszú idő után végre kettesben a férjemmel töltöttem. Kicsicsőrt egy kis lelkiismeret furdalással ugyan, de ott hagytam anyuéknál (ők repdestek a boldogságtól), mi pedig elmentünk feltérképezni leendő lakóhelyünk környékét, a…..
Egy újabb nap végéhez értünk. A nap eseménye - azon kívül, hogy végre több időt tudtam eltölteni Kicsicsőrrel (kislányom), úgy, hogy legalább pár percre sikerült megfeledkeznem a "drága" tünetekről - hogy meglátogattam a legújabb…..
Megejtettem a kézsebészeti és neurológiai vizitet. Potom 15.000 Ft-vel lettem könnyebb, és a vizsgálatok továbbra is azt támasztják alá, hogy a tüneteim bármennyire is fizikailag nyílvánulnak meg, lelki, pszichés okra eredeztethetőek vissza.Úgy féltem a neurológusnál az…..
Millió pszichiáter és millió pszichológus kezein mentem már keresztül, jelentős javulás nélkül - ellenkezőleg - egyre kevésbé vagyok képes hinni az emberekben, a segítőkészségükben, az orvosokban, a szakemberekben. Úgy érzem, hogy a többséget csak az anyagiak érdeklik, és…..