Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisfefe

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 És ime a több napon át készült munka eredménye:   A ház minden oldaláról szigetelt, és van még hozzá egy mozgatható küszöb, amit majd mágnesek segítségével fogunk a téli időszakban (vagyis most :) ) a bejárat elé rögzíteni, hogy ne túrja ki a szalmát. Bár így,…..
Persze olyan sosincs hogy minden igaz mert valami sosem az, de ebbe most ne menjünk bele... a lényeg, hogy - sok társammal ellentétben - nekem véget ért a vizsgaidőszak, a mai napon kiköltözöm a kollégiumból, és hazamegyek a nyárra. Mivel már mindent összepakoltam, mint az alábbi…..
Mert ugye hanyagolva van. Mert ugye vizsgaidőszak, meg senki nem jelez vissza kommentek formájában hogy olvasná, és így elmegy az ember kedve tőle, mert hogy minek is gépelek itt, amikor akit érdekel mi van velem, annak úgyis elmondom msn-en ha rákérdez vagy szóbajön, itt meg rám se…..
Hogy nekem is legyen Hm 2009.11.08 15:18:00
Oldalra pillantottam a blog naptárába és meglepetten tapasztaltam, hogy ma, 8.-a van, és hétfő... basszus, nem mentem be csillagászatra! Fuck!Vagy mégse?..
Nemtom, van aki nézi? (Van aki nem?) Van pár érdekes arc. Az a vicces, hogy van aki tényleg tud valamit, de vannak akik egyszerűen semmit. Például most a másodikban az arc, aki azt mondta, addig fog csattogni, amíg tovább nem engedik. És mutatott valami látványosat? akármi…..
Kisfefe 2009.10.20 13:05:43
@saakos: Véleményem szerint nem. Itthon kb 5 cm vastag habszivacsba, vagy hasonló anyagba lövök és még azon sem repül át. A koponya meg ugye csont, meg azért van még ott bent még más is. Nem tudom, hogy figyelted-e de az íjász majdem összeesett mikor látta, hogy fejbelőtte a társát. Szerintem igazi volt, az íj és a vesszők mindenképpen. Az íj az egy vadászreflex íj, ilyenekkel versenyezni is szoktak, a videó egy pontján látható, hogy a vessző is igazi és a csávó teljesen szakszerűen húzza ki és tartja. A zsűri fal fehér. A csávó akit lelő az meg úgy esik össze mint egy zsák. Így szerintem nem lehet poénból összeesni. Próbálj meg magadtól hátraesni. Vannak azok a nem tudom hogy hívják dolgok, amik meggátolják, hogy önmagadtól direkt hátraess. Persze, ha van ott valami szivacs vagy valami, akkor tudatában vagy annak, hogy ne lesz bajod. A videón a fejbelőtt csávó mögött lépcső van, nem hinném, hogy be akarta volna vágni a fejét a lépcsőbe mikor hátraesik. A videó végén rohan ki egy csaj, gondolom kamerán követték ott bent is az eseményeket. Szerintem igazából megtörtént. Bocs, hogy hosszú lett.