Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m6ti

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prostitúció-e az, ha csak babákat lehet igénybe venni? Degradálja a nőket a szexrobot? Potenciális bűnelkövetőt faraghat-e valakiből az addig elnyomott vágyak realisztikus megélése?..
m6ti 2018.04.28 16:49:11
@erkölcsi hulla: Én még nem hallottam nőt arra panaszkodni, hogy újabban egyre kevesebb pasinak kell, arra viszont már sokat, hogy milyen sokan tárgyként tekintenek rá. A szexbabák ellenzői azért tartják azokat rossz ötletnek, mert ha csak babáddal "szocializálódsz" a másik nem irányába, akkor nagy eséllyel seggfej leszel a téged körülvevő (ismerősök, kollégák) nőkkel.
A szexbaba annyiban más mint a vibrátor, hogy a vibrátor csak fizikai stimulációt ad, a többi a fantáziára van bízva, míg a baba egy egész embert szimulál, aki teljesen alád van rendelve, zéró saját akarat nélkül. Aki ilyenre vágyik annál nagyon nem stimmel valami, és ez vonatkozik azokra a nőkre is akik férfi szexbabát használnának.
A vibrátor és a művagina éppen azért mert csak önmagában álló fizikai élményt nyújt, nincs akkora hatással arra hogyan tekintesz a másik nemre. Ezért szerintem a művaginát sem kellene elítélni, ahogy a vibrátor is elfogadott lett már.

Miért jobb az ha játékszer sokat hagy a fantáziára?
Az hogy minél élethűbb egy szimuláció az bár vonzó lehet, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy minél szebb illúziót kelt, annál nagyobb a kiábrándulás érzése amikor végzel vele. Olvastam egy cikket, amiben egy pasi leírta milyen volt kipróbálni a VR pornót. Alapvetően tetszett neki, azt írta tök jó meg minden, de amikor a végén levette a fejéről a vizort, és egyedül találta magát a szobájában, akkor nagyon kellemetlenül érezte magát.
Emiatt tehát lehetséges hogy bár a menet pillanatában szupernek tűnik az élethű baba, hosszútávon mégis ronthat a közérzeteden, akár mély depresszióig, és akkor rosszabbul állsz mint előtte.
Sikerült rendezőt keríteni a Bad Robot és a Hulu közös gyártásban készített, 9 epizódos Kennedy-sorozatához Az utolsó skót királyt is jegyző, Oscar-díjas Kevin Macdonald személyében, írja a Geektyrant. Abrams és King persze nem egy átlagos összeesküvős sztorit…..
90 Az Oroszlánkirály 2014.01.06 08:36:55
Soron következő Disney rajzfilmünk az Oroszlánkirály, mely a legsikeresebb egész estés rajzfilm lett a Disney mesék közül. Ezt mi sem támasztja alá jobban, minthogy két folytatást is megélt, illetve számos oldalági történet született a rajongók legnagyobb örömére. Ez a…..
90 Kaoma - Lambada 2010.05.16 19:50:00
Év: 1989 Nemzetiség: francia Mindenki egyből elfelejti kint a szakadó esőt, ha csak a konga első hangjait meghallja. Gyerekként még tényleg menő volt lambadázni: ovis vagy ált. isis farsang, vagy egy délutáni gyerekzsúr? A lambadának bérelt helye volt bármelyik programban. Rommá…..
Év: 1997 Nemzetiség: német Az eurodance mellett kezdett kinőni az évtized végéhez közeledve az eurotrance, majd abból a progresszív trance irányzata. Megint csak nem úttörőkről van szó: a hangzás és az akkordok egyértelműen Faithless, majd Sash! koppintások, ám az sem…..
Év: 1994 Nemzetiség: német Ha van olyan happy-rave szám, amit mindenki hallott már, hát ez az. A mi generációnkból sokan már csak hírből ismerik az Óz a csodák csodáját, a zene viszont – Marushának hála – ismét bejárta a világot. Ha megemlítjük a nevét, rögtön…..
comment:com DeLorean, gyere értem! 2013.09.30 15:30:00
Vicces videót találtunk ma a Movieweben: ilyen lett volna, ha a boldog 80-as években David Hasselhoff helyett Michael J. Fox kergette volna a bűnözőket KITT-tel, aki nem is egy beszélő Pontiac Firebird Trans Am, hanem a jó öreg fluxuskondenzátoros DeLorean! ..
Az Amazon még csak nem is olyan rég jelentette be a Zombieland sorozatváltozatát, máris elkészült a pilotepizód. A tesztpéldányból fény derül többek közt arra is, hogy a sorozat ugyanazokat a karaktereket örökíti tovább, mint az annak mintájául szolgáló mozifilm. Little Rock…..
Nyáron jön a TNT-re a Dallas folytatása, amiben a régi arcok (legalábbis Jockey, Bobby és Samantha) mellett a Ewing család legújabb generációjára, Bobby és Jockey fiaira tevődik át a hangsúly, de a geciskedés, a viszkizés és a nőzés továbbra is megmarad, no meg a tetrális…..
Tudjuk, hogy a Barátok közt csak egy fikciós sorozat, sőt, bizonyos tekintetben a Hacktion mögött a második legjobb újkori scifi-sorozat, és azzal is tisztában vagyunk, hogy a futószalagon gyártott forgatókönyvekben a felfújt gumibabákra hajazó szereplők szájába adott sorokat…..
Érdekes felvetés érkezett a TvSquad részéről, akik korábban a James Bond univerzumban játszódó sorozat ötletét emlegették. Néhány hetes agyalás után összeállítottak egy listát, ami négy adaptálható filmes franchise-t sorol fel. Számos tévéműsor látott már napvilágot…..
Hüvelygombába belefásult sorstársaim azt hiszem egyetértenek velem abban, hogy ha minden, a tévében látható reklám csak feleannyira lenne lenyűgöző, mint az itt beágyazott kutyaeledeles cucc, akkor nem kapcsolnánk át másik adóra, nem töltögetnénk le (na jó, de), hanem néznénk…..
Nu, megvan végre a TBBT magyar címe, sőt, a premier időpontja is. Az Agymenők cím nem rossz, ennél sokkal borzalmasabbat is el tudtam volna képzelni, de szerintem az én javaslatom (és most nem fényezem a majmot, csak mondom) jobb lett volna: Négy kocka meg egy maca. Most már…..