Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomek71

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorúan tapasztalhatod, hogy nap mint nap újabb hírek érkeznek katalizátorlopásokról. A némi nemesfémet (platinát, ródiumot és palládiumot) tartalmazó alkatrészt pár perc alatt gyerekjáték szinte hangtalanul leszerelni a legtöbb autótípus alól. A katalizátorok lopása egyébként Európa nyugati felén…..
A Helyi Téma („Magyarország legnagyobb hetilapja”) már eddig sem volt különösebben szégyenlős, ha címadásról volt szó, de augusztus 22-i címlapjával valószínűleg minden eddigi határt átlépett. Choli Daróczi Józseffel közölt interjút a Helyi Téma legutóbbi…..
Tomek71 2012.08.23 00:20:42
@SzaszaG1:

Ezzel szerintem egy évtizedet elkéstünk! Felnőtté vált pár generáció akiknek a gyerekei sem az általad vázolt "rend"-ben nőttek fel, így lassan visszafordíthatatlanná válik a folyamat. Ezeknél akkor leszel valaki, ha már megjártad a börtönt. Utána már tök mindegy mert úgyis visszakerülnek továbbképzésre. Jelenleg a jó magyar királyi rendőrségünk meg kurvára azzal van elfoglalva, hogy rohadék módon a jónépet büntetgesse, vagy valamelyik maffiózó magánseregeként ténykedjen.
Ha ezt előrevetítjük, nekünk annyi......
Tomek71 2012.08.23 08:18:23
@midnight coder:
Persze, ebben igazad van, csak elfelejted, hogy ez soha sem fog megvalósulni, mert azonnal megjelenik egy-két jogvédő gittegylet és irgalmatlan ordítozás kíséretében Strasbourgba rohannak. Nem beszélve a cigány kisebbséget védő szarházi társaságokról. Egyből a New York Times címoldalára kerülünk és követelni fogják, hogy azonnal steak-et nekik!!!!
Most is ez van, bármi történik visszaüt!
Bassza meg, hogy lehet az, hogy a többszörösen büntetett előéletű kancicány népes kíséretével menekültstátuszért könyörög Kanadában ÉS MEG IS KAPJA!!!!!
Ezek nem hülyék, tudják jól, hogy a kisebbség szó mögé el lehet bújni és mint egy pajzs védi őket.
Kettős Mérce Gyöngyöspata után 2011.04.28 19:36:00
  Gyöngyöspatán megtörtént az, amitől féltünk. A cigányság és a szélsőségesek összecsaptak. Ide vezetett a cigány-magyar együttélés helyenkénti ellenségeskedésé fajulása, a szélsőjobboldal gonosz terve, a közbiztonság, a gazdaság és a munkahelyek eltűnése. A…..
Ilyet se látott még a Homár, hogy táppénzcsalás vádjával állítson falhoz egy háziorvost az OEP, aztán később már a beteg is őt hibáztassa. Nem csoda, hogy összeesküvésre gyanakszik:Háziorvosként dolgozom egy kis településen, a legtöbb embert, a betegeket a rendelőn…..