Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolt bezdan

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 8.-án megnyitotta kapuit, a Raleigh Studios budapesti bázisa, ahova a HSC által jómagam is meghívást kaptam. Az amerikai Raleigh Studios és az Origo Film Group mintegy 17 milliárd forintos beruházással, ebből 178 millió forint állami támogatással egyedi kormánydöntés…..
zsolt bezdan 2010.05.13 16:03:44
A GrafisTV egy olyan megbízó, amelyre oda kell figyelni, és bár ügynükség adta a munkát, de esetükben akkor is nagyon el kell találni mindent. A GraphisTV és  GraphisFilm ugyanis régóta azzal foglalkozik, hogy a nagyvilág legjobb, legeltaláltabb dizájnjait kommunikálja…..
zsolt bezdan 2009.11.29 22:03:37
@MacTom: ok. koszi)
zsolt bezdan 2009.11.29 22:02:19
@FCE-Kata: en komolyan kerdeztem hiszen en a kulonleges kapcsolatom miatt specialis kedvezmenyt is kapok "egy ismert ceg" kepviseletetol ha szemely szerint nekem kell valami es neha a magyar dolgoknal is kihasznalnam a lehetoseget (pld dij,ajandek stb) csak nem tudom mi szukseges (milyen papirok) hogy otthon is jogtiszta legyen az altalam itt vasarolt program
Tanulok. Pénzért, nagy tudású emberektől. Mert elegem lett abból, hogy minden trükkre, fogásra, csillivilli okosságra magamtól kell homlokra csapva rájönnöm. És nem csak ezért. Azért is, mert ideje felsőbb osztályba lépni. Nemsokára csak ebből fogok élni. Úgyhogy a tudásom a…..