Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cont

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Lehet Más a Politika /LMP/ Keszthely program „Fenntarthatóság, igazságosság, részvétel” Vajon meddig tartható fenn az, ahogy jelenleg kizsigereljük természeti, gazdasági, humán forrásainkat? Tud-e igazságos lenni egy olyan társadalom amelyben a szegénység…..
Ma már hihetetlennek hangzik, de 1989 október 23.-án egy rakás budapesti gimnazista meg szerette volna nézni, ahogy Szűrös Mátyás, a rosszul dizájnolt komenista a Parlament erkélyéről kikáltja a Magyar Köztársaságot. Sok iskolából központilag vitték a gyerekeket a térre, más…..
Cont 2009.10.19 16:17:17
@vape: Vape! Én akkor nem egészen 11 éves voltam, tehát fiatalabb, mint te. Tévén néztem az eseményt (Zalaegerszeg), és bennem is nagyon mélyen, borzongatóan megmaradt ez a bekiabálás. Az én emlékezetemben: "Ez a sátán birodalma!". Ugyanúgy emlékszem, tehát a csendbe beletörve hangzott el. Azóta én is teszteltem az emlékezetemet, de az archív felvételeken nem hallatszik (retusálás? nyilván, hiszen elég ünneprontó); egyetlen újságcikkben olvastam egy utalást egy emlékezetes, "rosszemlékű bekiabálásról". Már ketten emlékszünk, tehát megtörtént.
Cont 2009.10.20 12:09:47
@Djurika: Djurika, Vape, Kroll, köszi a hozzászólásokat, életem egyik nagy rejtélyére kaptam választ. S azért jó, hogy megvan eredetiben a felvétel.