Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sziszamisza

22 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angel from hell csak egy... 2010.03.10 21:55:59
Az egyik kollégám felvetette, milyen jó lenne ha kettő lenne belőlem. Ennek mindenki örülne? Kezdek zizis lenni... Be kell mennem a gyakhelyre a szakdolimmal kapcs. A minőségi követelmények és a szériagyártás kapcsolatát szeretném elemzegetni. Kaptam egy tutibiztos személyt aki…..
Angel from hell Logisztika 2010.03.08 20:58:00
Minden végzős hallgató általában frászt kap, ha szakdolgozatot kell írni. Az enyém lassan kész van, asszem 2 hónap és le kell adni. Szeretném a 7vgén már teljesen megírni kb, majd még egy elemzést belebiggyesztek és rem jóvá is hagyják! Lassan de biztosan kezdek olyan dolgokat…..
Angel from hell van e szándék? 2010.03.04 21:02:35
Már elég régen írtam ide... Röviden összegezve alig van időm. A 7vgén nem volt rossz sőtt jó! Kamionosok és Kurvák partyn múlattuk az időt. Nem volt mindennapi, bnőmhöz mentem ki asszem Káposztásmegyeren lakik... azt sem tudtam merre megyek csak mentem. De odataláltam :) Büszke…..
Angel from hell Jázmin :) 2010.02.20 20:56:26
 ..
Angel from hell All in... 2010.02.20 20:36:01
Woww micsoda vizeken evezek, kicsi rafting az életemben. Lassan fél éve hajózgatok erre... kérdés az h van e értelme és meddig! Gyorsan felvázolva a helyzetet, ex probléma megoldására törekszem. Azt hittem a szakítás megoldja a problémát, hát nem úgy tűnik. Vannak félelmek a…..
Angel from hell Élni tudni kell... 2010.02.18 20:29:54
Este, ahogy hazaértem leültem kicsit a nappaliba, hogy ez a munkanap is eltelt. Lelkiekben készültem, hogy fogom összeszidni a kutyim, aki ma randalírozott! Délután csörög a tel, Anya hívott. Jázmin kimászott a helyéről és átrendezte a lakást saját ízlésének megfelelően.…..
Angel from hell kalandos napok :) 2010.02.16 20:31:49
Nah akkor dolgozzunk egy picit... Péntek reggel nagyban robogok be szeretett munkahelyemre, hogy végre vége a második ott töltött hétnek. És mehettem megint alkoholszondára... ha ez minden héten lesz... eddig úgy tűnik. Nah de az a nap kész volt, sok munka meg olyan összevisszák, és…..
Angel from hell wake up! 2010.02.13 14:05:00
Milyen jó szombat reggel egy fárasztó hét után még reggel 9-kor is szundikálni. Aham én is ezt gondoltam... nagyban szunyálok Jázmin (a kiskutyim) betámad a szobámba és ráfekszik a fejemre... Nah ennyit az én alvásomról... Ma ennél már csak az volt jobb mikor megláttam, hogy…..
Angel from hell Légy rossz... 2010.02.10 22:01:00
Hosszú volt ez a nap.. kezdek álmos lenni. Igaz még csak szerda van, de jó lenne ha holnap mondjuk befigyelne a 7vge. Kicsit kezd nekem ez sok lenni... ma is 6kor sikerült hazavándorolnom és 8kor már bent ültem, szal 10 óra aktív munkamorál. Persze hazafelé egy kis JOY vásárlást…..
Angel from hell Crazy Friday 2010.02.05 22:19:00
Egy álmos utolsó munkanapon mi történhetne. Szerintetek? Reggel álmossággal köszködve éppen a biztonsági rendszeren küzdöm át magam, mikor előszednek a tömegől és nyomás be egy irodába... de fel se fogtam am... csak mikor bejelentették! És most megnézzük fogyasztott e…..
Ez a legmegfelelőbb sztem most a dolgok állásához... Tegnapi első sokk után leültem picit az asztalomhoz, és körülnéztem az irodában. Mindenki elmélyülten csinált vmit én meg feltettem magamnak a mostanában egyre többet megjelenő kérdésem: Te már megint mit csinálsz kedves…..
 Ilyenkor télen nagyon fontos odafigyelni szervezetünk vitamin készletének egyensúlyára, különösen a C-vitaminra, amit szervezetünk nem képes előállítani, mégis immunrendszerünk egyik alappillére. Az alábbi néhány egyszerű lépésben gondoskodhatunk C-vitamin…..
Angel from hell Monday 2010.02.01 20:29:14
Minden hétfő egy új hetet jelent...az meg egy új kezdetet... blablabla. Ez a hétfő reggel 8 egy picit eltért a többitől. Reggel 6... telo csörög nyílik a szemem. Ez az hát ez hiányzott nekem a korán kelés.... Nem tom ki találta ezt ki, h koránkelés... de kicsit megreformálhatták…..
Angel from hell weekend... 2010.01.31 13:30:00
 Hmm... mikor lesz már tavasz? Jelenleg nem úgy tűnik, hogy sietne... Hóhegyek, hóesés... hófúvás... Szeretem a telet valamilyen szinten, de ami sok az sok :) Szerencsére találtam egy olyan dolgot, ami télen az legtutibb és imádom, nos ez az éjszakai fürcsizés Demjénben.…..
Angel from hell Welcome in my life 2010.01.28 20:48:00
Kisebb-nagyobb szünetek után újra a publikálás mellett döntöttem. Valahogy hiányzott :)Nincs egy egyszerű életem, erre már többször sikerült így rájönnöm... Ez a miért mindíg én :)Jelenleg közgazdász hallgató vagyok egy vidéki fősulin. A nyár elején meg is lesz…..
  Ábel barátunk dobta fel az ötletet, hogy írjak egy ilyen posztot. Igazából autósat akart, de arra nem volt hangulatom. Igaz arra is megvan a lista, de így év elején szerintem érdemes inkább motorossal kezdenem, jobban illik mostanság rám. Mert szeretem a motorokat, és motorozni…..
Nem igazán lehet tudni, hogy Günther komolyan gondolja-e azt, amit csinál, és nemzetközi kiszeltündeként szedi áldozatait, vagy csak egy jól megkreált heccről van szó. Az előbbi feltételezést erősíti, hogy bizonyos információk szerint Günthernek voltak némi problémái az…..
 Először is igaz lassan Karácsony végefelé járunk, de Boldog Karácsonyt szeretnék Nektek ezúton kívánni! Számomra a Karácsony mindíg jó dolgot jelent. Imádom a családi összejöveteleket, és azt az egész varázslatot amit Anya advent ideje alatt csinál. Mézeskalácsot süt,…..
A bejegyzést először is egy nagy KÖSZÖNÖM-mel kezdeném. Köszönöm Helgának, hogy megmutatta ezt a zenét. Eleinte nem tetszett, de azóta nem tudok szabadulni tőle. :) Jogosítványom eme csonkított hazában szereztem, ahol mint tudott a jogosítvány megszerzéséhez vezető út elég…..
KAKIKOMBÓ CV 2009 2009.12.16 23:58:00
 Üdvözlök Mindenkit! Péterünktől kaptam egy meghívót, így élek is vele, és megosztok néhány dolgot magamról. Mivel ebben a kis társaságban egyes-egyedül Ábel az, aki ismer engem, ezért gondoltam nem árt tudnotok kivel is van dolgotok. Mivel általában – ha előfordul…..
KAKIKOMBÓ Kávé, Cigi, Kábel... 2009.12.15 03:20:00
Ki ne ismerné ezt a kifejezést. Aki nem hallott róla, az nem is ember. Az nem is él, csak vegetál. De elindult a blog. A téma kötetlen. Beszélhettek, beszólhattok, anyázhattok... nekem mindegy. Ez amolyan próbabejegyzés. Csak azért kell, hogy megnézzük a designt, amit…..
A gimis évek mély nyomot hagytak bennem. Szerettem Bajzásnak lenni és büszke voltam arra, hogy ott tanulhatok. Humán tagozaton végeztem 2006-ban. Az ott töltött 4 évre ma is jó emlékekkel gondolok vissza... és hogy miért írok most erről? Ezt álmodtam, hogy megint a Bajzában vagyok,…..
Mi másról lehetne írni egy női blogban, mint az érzelmekről és a párkapcsolatokról. Remélem ezzel elnyerem majd a női olvasók szivét és megbarátkoznak a gondolattal, hogy a tűsarkúak mellett egy pár bakancs is van. Ami jó saras, de kisuvickolja magát, amíg beleblogol a Hell meg…..
Jön, jön, jööööön! Ez nem egy pornófilmben elhangzó nagymonológ részlete, bár az is lehetne. De itt a szemeszter vége, amikor rengeteg csillogó szemű diák vár tőlem megváltást matematikából (néhány maratoni óra keretén belül), utolsó simításokat…..
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem így az év végefelé jóleső érzés fellapozni a naptáram, hogy mik is történtek velem, illetve felidézni a szép emlékeket. Nektek melyek voltak a 2009-es év legszebb pillanatai? Vagy mi történt Veled, ami 2009-re fog majd emlékeztetni?És, hogy…..