Regisztráció Blogot indítok
Adatok
britishleylandconcerto (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogunknak már az alapításkor deklarált célja volt a médiában megjelenő, háborúkhoz és konfliktusokhoz kapcsolódó, az elmebaj határát súroló "szakértői vélemények" elleni fellépés (lásd "Fassság!" rovat). Sajnos sokak szerint a biztonságpolitika olyan, mint a magyar…..
britishleylandconcerto (törölt) 2014.11.25 17:45:51
@stoppos76: MKI-s ösmerős közlése, sörözés alkalmával, tekintsük anekdotának inkább :)
      Holnap este hat órakor a Corvinus Egyetemen Bogár László tart előadást . Jogi képviselőnk kérésére nem írom azt, hogy Bogár László a Nemzet Hülyéje. Lehet, hogy gondolom, lehet, hogy nem, sohasem fog kiderülni. A kontraszelektált kommunista…..
britishleylandconcerto (törölt) 2012.04.17 11:41:08
@jotunder: Én nem igazán értem, mit akar ez a cikk mondani. Azt meg pláne nem, hogy a Mancs minek közölte le...
britishleylandconcerto (törölt) 2012.04.17 13:58:09
@jotunder: Főleg előadásokat láttam tőle, azok valóban érdekesek voltak.

@Illinois: Azért a nagyok többnyire sok ,,erős’’ cikket írnak. Persze, publikációs kényszer is van meg minden (itthon nem látni mindig :P), de mégiscsak az a tudományos teljesítmény egyik legfontosabb mérőszáma, hogy hova tudsz írni és mennyit és milyet, a szakma tagjai hogyan ítélik meg a munkádat, mit használnak fel belőle. Nála viszont nem találni semmi ilyet, sem itthon vagy legalább valami dél-kelet-közép-belső-mongol marxista folyóiratban, ahová egy kis ,,komprádorszivattyúzás’’ beférne. Elhiszem, hogy a nemzetért folytatott harcban hátráltatná, de ennyi idő alatt lehetett volna valamit produkálni, még ha nem is fontos neki. Jotunder (időközben beazonosítottam, elnézést :)) szerintem pontosan tudja, mit jelent a tudományban a világszínvonal, joggal háborodik fel a Bogár-jelenségen.

@tollaszerge: Valahogy én is ilyesmit érzek. A másik kedvenc ,,kalapács’’ sokszor az evolúció.
Örülünk, Vincent? A trauma 2012.04.04 13:30:00
Az ún. magyar jobboldal a trauma napjait éli. Fel kell dolgoznia a Schmitt-ügyet, ami megroppantja az évek alatt szívósan kiépített virtuális valóságát. Ritka az ilyen ilyen időszak, és rövid ideig tart. Éppen ezért érdemes megállnunk és körbenézni: mi folyik most az orbánista…..
britishleylandconcerto (törölt) 2012.04.05 11:56:04
@szempontpuska: Ha jól tudom, a guruló dolláros ügy az volt, hogy 92-ben egy KDNP-képviselő bedobta, hogy az MSzMP vezetése jelentős összegeket (az éves tagdíjbevétel néhány százaléka) küldött a Szovjetunióba, amelyet az a hatalmon nem lévő kommancs pártok meg effélék támogatására használt fel; ez valamiféle szolidaritási alapként működött. Remélem, jön valami hozzáértőbb (meg öregebb:)), oszt' megszakérti ezt a témát, én ilyesmiről tudok.