Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holtember

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Valahogy az az érzésem, az Inter a legesélyesebb az idén a bajnokság-kupa-BL tripla megszerzésére. A mérkőzéseik nézése közben mindig azt az érzést keltik bennem hogy nincs olyan hogy ne ők nyerjenek. Ha náluk van a labda ha nincs, ha spanyol az ellenfél ha…..
A Pugtal kolostorról nem sok jót tudhat meg az utazó Kőrösi Csomától, aki keserű szavakban emlékezik meg itteni tartózkodásáról. Ebben a kolostorban találkozhatott újra tanítómesterével, bizonyos Puncog lámával, aki azonban nem volt jó passzban, állítólag „hanyag…..
Nem vagyunk egy Ortográf Cirkusz, sőt nagy lendülettel, néha már-már ipari méretekben gyártjuk az elütéseket, például egyszer sikerült leytának írnunk a kutyát, és az Indexben én tartom a szó közepén elhelyezett vesszők örökös rekordját. Általános harmadikban pedig két…..
A Best Week Ever című blog gyűjtötte össze fáradtságos munkával a 24 című sorozat eddigi évadaiban előfordult böszmeségek közül a 10 legcikisebbet, mi pedig jót röhögtünk rajta, és most itt be is linkeljük az oldalt, hogy mindenki más röhöghessen. Csak naprakész…..