Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paradoxx

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsétlen Renegade kapott dudálást meg motorbőgetést a háta mögül, meg aztán mellé bónuszként majdnem néhány pofont is, csak mert nem akarta áthágni a KRESZ előírásait és ezzel még nagyobb dugót okozni a keresztforgalomnak, no meg akadályozni a zebrán a gyalogosokat. Ma…..
Ma reggel Rocky közel lehetett ahhoz, hogy félholtra boxolja azokat, akik egy kis koccanás miatt óriási dugókat csináltak egész Észak-Budán. Akkorát, hogy még az index is cikkezett róla egy rövidet. Miután aktuális posztunk írójának agyában elpattant egy ér, egy halom kérdést…..
Paradoxx 2009.10.21 10:00:36
@Marcellusca: 1. Nem én nem ő vagyok!
2. Szerintem ez olyan gáz. Értem én ,hogy a biztosítók magukért vannak nem értünk. De ha már kifizetünk nekik egy kisebb vagyont akkor ha tényleg para van akkor legyenek már értünk!
Paradoxx 2009.10.20 16:53:25
@SickBoy: Jól összefoglaltad.:)
Ez volt a kötelező mondat, ha egy-egy kevésbé szokványos, sőt, egyenesen ritkának mondható autó vagy motor tűnt fel a Sukoró végi kanyarban. A hét végén ebben a kis faluban gyűlt össze a hazai, tiszta szívű autóbuzi-társadalom. Nem jó hír a rosszakaróinknak, hogy megint jó…..