Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maegasira

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pogánykő 24. játékülés 2018.03.08 13:02:58
Egy ideig a csapat megerősítette a conventus őrzését, mivel megint újat húztak a Pokollal. A cisztercitáktól szándékosan távol tartották magukat, igaz, ők sem keresték a varázslók társaságát. Egyébként is meghúzta magát mindenki, mivel kegyvesztett volt Commodus, akinek a fia éppen Bécsben volt…..
James McTeigue Magyarországon forgatja A holló (The Raven) thrillert, a főszereplő John Cusack, az alábbi képen látható, hogy miképp fog kinézni a filmben. A produkció Edgar Allen Poe műve alapján készült, Cusack játssza Poe-t és egy sorozatgyilkost próbál kézre keríteni, aki…..
maegasira 2010.11.16 06:23:37
@VegyészArc: a "crow" az varjú, csak a legendás Brandon Lee filmnél fordították kincstári ésszel hollónak,(btw az vagányabban hangzott,mint a "varnyú") valójában a "raven" az ángilus megfelelője. Nem érdemes filmcímek segítségével angol nyelvvizsgára készülni ;)
Csodálatos utóélete van a Túl hangosan szexel a palóc utcai asszony című posztunknak, amiben egy backdoor üzenetet mutattunk be. A csodás utóélet egyik fele a remek kommenthalom, olyan kis gyöngyökkel, mintfaqq: Sosem értettem az üvöltve kúrókat. Azért 20 éves kortól nem akkora…..
Tessék elhinni, nem hobbiból rugdossuk a királyi tévét, mert ugye a grundon a hülyegyereket sem illik állandóan cseszegetni, jobb híján beállítjuk a kapuba, legfeljebb jobban odafigyelünk a védekezésre, és imádkozunk, hogy ne rúgjon öngólt. Az U20-as VB-vel kapcsolatban a…..
maegasira 2009.10.20 16:06:28
@belekotty: nem értem miről beszélsz, nincsenek azok olyan jó kondiban.
Egy rendes ember 10-15mp alatt be tud fűzni egy hevedert ^^
Pár hete kaptunk egy levelet, ami szerint a magyar Samsung elhajtotta az egy mára megszűnt bolt garanciapapírjával nála próbálkozó naiv ügyfelet. Minthogy a nemzetközi oldal visszaigazolta, hogy garanciális a merevlemez, kipostázta Hollandiába, ahol szó nélkül cserélték: Úgy…..
maegasira 2009.10.08 16:32:27
@Kerek Perec: nemtom',h máshol adnak-e, mivel kötelező, kissé értetlenük állok a dolog előtt. Mint mondottam, én kiskerben dolgozom és k***vára kiba***ottul kötelező gyári garjegyet adni, ez nem választás kérdése...
Mi mindig adunk, nem meglepő módon.
maegasira 2009.10.09 08:39:58
@Akárki Akármit Mond: Csak azt nem értem,h miféle előnye származhat abból vkinek,h nem ad gyári garjegyet.
Nekem attól jobb nem lesz, max az ügyfélnek&nekem is rosszabb. Pl. ha lejár a gari, amit én intézhetek és nem adtam gyári garjegyet, akkor hozzám fognak jönni és nekem plusz munka. Ha adok gyári garjegyet, akkor pedig a gyártói garanciát tudják érvényesíteni, nem meglepő módon a gyártónál.

Én tényleg csak azt tudom elképzelni,h a kisker nem rendelkezik gyári garjeggyel, mert pl a magyar forgalmazót megkerülve, magánúton jutott hozzá.

Ilyenkor nemtom',h mi a jogszabály,h a magyar forgalmazó hogyan köteles/tud eljárni.
maegasira 2009.10.09 11:21:20
@crazymokus: igen, pontosan erről beszélek, ezért nincsen teteje,ha nem ad vki gyári garjegyet - semmivel sem lesz jobb neki. Max annyi,h rohadt kitölteni kb 4 sort kézzel,azt megúszhatja :)
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. - 11. - 12. - 13. - 14. Tisztelt Olvasók! Fordulóponthoz érkeztünk. Ebben az epizódban még mindig két szálon halad a történet, de végre elérkezik a régen várt pozitív áttörés. Teljes gyógyulásról ugyan még több…..
Sziasztok!Csak nemrég találtam rá az oldalra, nem tudom volt-e már hasonló történet, mint az enyém, de mindenképp szerettem volna elmesélni nagyobb nyilvánosság előtt az engem ért megaláztatásokat.Pályakezdő, 23 éves lány vagyok, szociális munkásként végeztem a Pécsi…..
vizit Kanossza 12. – Szétesőben 2009.10.01 07:29:00
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. - 11. A gyógyulásom érdekében tett erőfeszítések mellett az idő előrehaladtával exponenciálisan növekvő extra feladatokkal ajándékoztam meg környezetemet. Az ápolók részéről egyre több  türelmet igényelt a…..
maegasira 2009.10.01 10:28:13
Kedves kanossza!

Magam is gazdagodtam hasonló élményekkel; 2004 végén vendégszerepeltem a Országos Onkológiai intézetben, "páciens" beosztásban. (C-bel, amennyiben érdekes lehet) Az ezt megelőző felvonásban felléptem egy másik kórházban is, két műtét erejéig, amik akkoriban "borzasztónak" és "rettenetesnek" tűntek, de mindez kellemes nyáresti borozásnak bizonyult a kemohoz képest. Műtét után bármilyen hihetelenül ocsmány módon is éreztem magamat, egy bolhapénisznyit mindig jobban voltam, mint előző nap. Ebből -optimistán- arra következtettem,h a köv. nap még jobb lesz, csak most éppen bitangrossz, de ha hnapig kihúzom valahogy, akkor jobb lesz. Ez be is jött, bár,ha kiejtik a "gyomorszonda" szót, még mindig összerezzenek.
Lényeg: a kemo ultrabrutálmegszar,mert minden nap rosszabb,mint az előző és tudod,h a köv még rosszabb lesz. Ez van, ilyen ez a filmes szakma. Kitartás, egyszer ez is végetér és néhány év távlatából már igazából, még ha akarod sem fogod tudni felidézni azt ezt érzést, csak vmi homályos, ködös rosszérzés marad, de csak vmi vastag üvegfal mögött - mintha nem is Veled történt volna. Lehet,h a köv nap rosszabb lesz, talán a köv hetek is, de (omg, milyen elcsépelt és milyen ROHADTUL igaz) nem szabad feladni, akarni kell, harcolni, dühösnek lenni, dacból élni, lépni még egyet a budi felé, mielőtt telerókázod a folyosót (ebben experte lettem), a köv nap felé.
A remény nem elég, tudni kell,h menni fog. Mert mennie kell, mert muszáj, egyszerűen MUSZÁJ!

Legjobbakat, bro! Veled vagyok.
A latinoreview oldalán megtalálható videóban egy fickó elregéi a Predators film történetét és a szereplőkről is ejt néhány szót. Kell egy kis angol tudás, hogy megértse mindenki a lényeget, de az avpuniverzum összefoglalta a lényeget.A történet véres és kegyetlen, R…..
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
comment:com Megbukott a Hősök 2007.05.25 13:57:00
Most már hivatalosan bejelenthetjük: a Hősök megbukott. Mármint Magyarországon. Múlt héten és most is alulmaradt ugyanis a Dr Csont című, egyébként nem túl izgalmas Helyszínelők-utánérzéssel szemben. Ennél is szomorúbb, hogy amíg az este kilenckor kezdődő Doktor House-ra…..