Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JanetKing

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
            Agymosott nők, akik csak a saját kényelmükkel törődnek – bélyegzik meg sokan az otthonszülés híveit ma Magyarországon. Fontosabb nekik, hogy milyen zenét hallgatnak, milyen aromaterápiás mécsessel világítanak, sőt…..
JanetKing 2010.10.13 16:12:55
@samudenis: Hát már startból pont az a burokrepesztés az első indokolatlan beavatkozás, amiről írsz :)
JanetKing 2010.10.13 16:17:26
@hvuk: Hú, hát anyukád szüléstörténete nem semmi! Az otthonszülés nem azt jelenti, hogy hagynak valakit napokig magában szenvedni :( A szüléskisérő csak Rád figyel, neki nem szempont, hogy hazaérjen a magánrendelésére, vagy vacsorára, vagy akármikorra, és ezért indokolatlanul felgyorsítsa a szülést, de azt se fogja hagyni, hogy egy anya tíznapig szenvedjen, pontosan azért mert az nem természetes,és nyilvánvalóan veszélyes!
JanetKing 2010.10.13 16:19:28
@oolajtoo: az otthonszülő anyáknak is a gyermekük a legfontosabb! Az osz nem a lelkileg simogatásról szól. Ha az osz anyukáknak a kénylemük lenne a legfontosabb, akkor programozott császárt kérnének, nem?
A honlap alapján vonzónak tűnt a játszóház, amiből több is van az országban, az árai sem voltak riasztóak, így hát leteszteltük.Elsőre riasztó látvány tárult a szemünk elé, lepusztult gyárépület egy kietlen környéken, az utcán kátyúk és sár, a közelben ipari…..
JanetKing 2010.01.11 06:34:34
@JanetKing: El is mentünk :) Nagyon tetszett, a gyerekek nagyon élvezték, és tényleg nagyon biztonságos. Mi szombat délelőtt voltunk, és éppen szülinap volt. Nem tudom máshol hogy van, de itt nem volt különterem, hanem a játszóházban volt megeterítve egy nagy asztal sós sütikkel és üdítővel. Mondtam a lányoknak, hogy ez egy másik kislány szülinapja, nem ismerjük őket, ne menjenek oda, a nagyobbik megértette, de a 2 és félévesem lazán kapott le a sütikből, mondjuk a szülinapos anyákat nem zavarta, csak engem, de inkább a szitu. Viszont ennek ellenére, lehet, hogyha majd sor kerül rá, mégis ezt választanám én is gyerek-zsúr helyszínnek, mert ahogy néztem, a gyerek partys árak is elég barátiak. Ti jártatok már így, hogy játszóházban, stb. belepottyantatok egy gyerek-partyba?
 Mi a jó? Nekünk? Vagy inkább a nagytesónak? Vagy épp az anyagi helyzetünk diktáljon? Vagy bízzuk a szerencsére? Tegyük fel, hogy minden körülmény adott. Szűkítsük a kérdést :a kis korkülönbség( max 18hó) , a közepes( 18hó-2.5év) vagy a nagy a legjobb? Mivel nálunk…..
JanetKing 2009.11.30 14:14:36
@süsümama: Mennyi az a közepes vagy nagy különbség, ami nálatok lesz? Nálunk a nagy és a kicsi között öt év lesz (a két csaj között kevesebb mint két év van - vagyis a középső és a kicsi között három év lesz), de szerintem ez az öt év is jó lesz, mert a nagylányom már most annyira vágyik rá, hogy mindenben segítsen, amikor a huga született, akkor még olyan kicsi volt ő is, hogy ez kimaradt neki. Most meg már előre számon tartja, mi van már meg a "babakelengyéből" mit kell még beszerezni, hogyan zajlik a köldökcsonkápolás, stb.
Mi a lényeg? Döntsél szülő, a te gyereked ! Nehogy már ezt mi (házi)orvosok eldöntsük helyetted!Én meg csak pislogok és kapkodom a fejem a legújabb hírekre, de már nem látom az erdőt a sok fától. Már akkora szart kavartak ezzel kapcsolatban, hogy a saját gyerekorvosunk is két…..
 Banális, de probléma. Már vagy ezer könyvet, újságot elolvastam de még mindig nem látom tisztán, hogy akkor most a 2 éves gyerekemnek mi is lenne jó. A magyar szaktekintélynek számító Dr.Vekerdy Tamás mindig is azt mondja, hogy a gyereknek 3 éves koráig az anyja mellett a…..
  Hagyják kint már azt a babakocsit! - rivall ránk a játékpalota határozott negyvenes hölgy recepciósa – kinek bajszán katonásan sorakoznak a morzsák - két csámcsogás között, a parizeres szendvics fogyasztása közben. A - mégis hol? - kérdésre a határozott –…..
Már a könyökömön jön a ki a mai divatra rárepült marketing és legújabb vendégcsalogatás, a „baba barát szálloda” fennhangon való hirdetése. Az az igazság, hogy a puding próbája az evés. Ezt már a nagyanyáink is jól tudták. Így aztán nem maradt más hátra ,mint…..
JanetKing 2009.11.09 15:08:48
@Anyafej: Eddig mindig hétköznap voltunk, de amikor péntek dél körül indultunk haza, akkor látszott, hogy hétvégén óriási tömeg lesz, meg gondolom, ha ünnep van, háromnapos hétvége pláne. Hétköznap voltunk, szezonon kívüli időszakban, akkor nagyon kellemes volt, nem voltak sokan. Nem vészes az ára, a gyerekeknek ingyenes azt hiszem 5 éves kor alatt, a kaja is.
Kint iszonyat orkán süvít, a tuják vége a földet nyaldossa, az eső meg csak kopog a tetőn. Siralmas minden odakint, mi meg itt bent a lakásban. Igaz, nem egy garzonban lakunk, de 1 hét alatt már kezdtem azt hinni ez mégiscsak 30m2. A gyerekek ( 1 és 2 éves ) már az összes…..