Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V.David

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még 14 nap, és találkozunk. :-)))))))))))))))Én már nagyon készülök. Szeretnék Nektek néhány izgalmas részletet felolvasni, amit addig nem teszek fel a blogra, pedig alig várom, mit szóltok hozzájuk. De azt hiszem, a személyes reakció sokkal érdekesebb lesz, mint a bejegyzések,…..
Tényleg, és igazán lesz buli, amit már nagyon várok.Ne haragudjatok a halasztásért!Időpont: június 6., vasárnap délután 6 óra.(Remélem, addigra még a Balcsiról is sikerül hazaérnie annak, aki kénytelen elmenni:-)Helyszín: Panarom Oktatási és Kereskedelmi Központ, Budapest III.…..
Sziasztok, Kezdjük a nyarat a The Last Song c. film nézéssel. Időpont: 2010. június ?? (egyeztetés alatt)Story: Az elvált Steve a nyári szünidőt gyermekeivel tölti tengerparti szülővárosában. Jonah, a kisfia boldog, hogy újra együtt lehetnek, de Ronnie, a nagylány, aki három…..
Home Blog a Fesztiválon 2010.04.24 23:22:00
Kedveseim itt a blogon.nagy élmény volt ma, hogy sokan ott voltatok, és milyen sokáig a Fesztiválon. Azt hiszem, azok, akik kitartottak, elég titkot is megtudtak a LOVESSENCE-ről.Hamarosan fotót is láthattok majd jókedvű társaságunkról. Annyit beszéltem, hogy most egy kicsit jólesik…..
 2010 májusára tervezzük a 8. Twinfos találkozót. Időpont: 2010. május 2. (pontos időpont hamarosan)Találkozó helye: Fővárosi Állat- és Növénykert előttProgram: Állatkert Jelentkezni a mai naptól lehet! Mindenkit sok szeretettel várunk!szervezők ..
V.David 2010.04.19 17:17:29
@TimyCullen: Timy, egy a Lanánál leszel:-D a második pedig,h május 2-án lesz.
Kedves Twilight Saga rajongók! 2010 tavaszára tervezzük a 7. Twinfos találkozót. Időpont: 2010. április 2.  14:00-korTalálkozó helye: Moszkva téren(idősebbek kedvéért,h ne kelljen olyan sokat sétálni:P)Program: Budai Várba kirándulás(ígérem locsolás nem leszXD). Eső…..
Twilight Saga programok Nyitás 2010.02.22 08:13:00
Sziasztok,Megnyitotta kapuit a blog.Hamarosan felkerül a következő és egyben az első tavaszi Twinfo-s program...