Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thenx

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Tekert Audit vettem 2013.02.10 12:02:22
- Szevasz Tibi! Figyelj, meddig vagy bent a héten? Mert vettem egy benzines A6-ost, ki kéne olvasni belőle ezt-azt.Azonnal hallottam Novoth Tibi (ex-Boschtechnikus) fojtott hangján, hogy csak a jólneveltségnek – és barátságunknak – köszönhetően nem küld el azonnal oda, ahonnan anno…..
thenx 2013.02.10 21:47:26
Egy "30. típusú találkozásra" készül december 28-án a KFT a közönséggel a Papp László Budapest Sportarénában, hiszen a zenekar szerint egy óriási ufóból fognak kiszállni; az együttes a születésnapi koncertre egy válogatáslemezt jelentet meg.Az ufóshow címmel futó…..
A biciklizés hamarosan annyira elterjedt lesz Budapesten, hogy a városvezetőknek és az infrastruktúra tervezőinek ugyanolyan komolyan kell foglalkozni a témával, mint az autós közlekedéssel. Erre szeretné felhívni a figyelmet a szeptember 22-i kerékpáros felvonulás, amelynek csak a…..
Egyelőre nincs meg a tudományos magyarázat arra, hogy milyen rejtélyes folyamatok zajlanak a télire bezárt pincékben. A megoldás a tavaszra már biztosan nem lesz meg, így a biciklis szezont most kezdők ismét csak a furcsa jelenséggel szembesülnek: az ősszel kifogástalan állapotban…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Tegye fel a kezét, aki csak a forma-1-es futam miatt felkelt vasárnap reggel hajnali hatkor! És félálomban, el-elbóbiskolva szorongatták a távvezérlőt, miközben a safety car után komótosan körözött a mezőny, vagy azért azt még hallották, amikor Palik László háromnegyed hét…..
Nagy szerencse, hogy sem az autókhoz, sem az autóvezetéshez nem értek, mert így tisztán esztétikai szempontból dülöngélhetem körül a Totalcart. Tőlem aztán beszélhetnek totál sületlenségeket a kocsikról, nem fogom észrevenni soha, én vagyok az igazi bunkó néző, akit csak a…..
Az előző rész vége és a cím is azt sejteti, hogy Davis faterja áll a történet középpontjában majd, ami annyira nem baj, csak Cruz őrmester is jelenjen meg egy-két percre a kissé összeálló bociszemekkel, és felőlem kesereghetünk id. Davis elmúlása felett reggelig. Ja, és Yokas…..
Jöhet Cruz őrmester és az ő szopatása, gyilkossággal vádolja az utána besúgóval is feszt nyomozó Finney kapitány, ennyit kell tudni a rész előtt, no meg azt, hogy Cruz hadnagy orra pont olyan, mint Bunyós Pityunak az ATV sztáristállóból. Ettől még jócsaj persze. Sasha is, aki a…..
Kérem szépen, aki az előző résztől lehidalt, az most istenigazából üvölthetett, mert ez volt a Hősök eddigi legjobb epizódja, az, amiben megkaptuk Lindermant, az első Sylar-Emo konfrontációt, és egy, a TV2 paraszt promósai által lelőtt poént. A történet szálát ott vesszük…..
Férfiolvasók szívének megdobogtatására alkalmas mai alanyunk, akiből a moziban már sokkal többet is láthattunk, mint a kedves papa azt remélni merte, amikor az ifjú Amanda színészetre adta a fejét. A hölgy New Yorkban született 1972-ben, és a Columbia egyetem történelem…..
Egy dolgot így előre nem árt letisztázni: a sorozat első öt évadát nem láttam, így ha valami apróságot nem értek, amihez kellene az elmúlt 110 rész ismerete, akkor tessék szépen majd felvilágosítani. Naszóval ez az a sorozat, ami olyan, mint a cukrásziparban a diákcsemege…..
Na ez még nekünk is hihetetlennek tűnik, de kábé egy év alatt sikerült visszajutnunk oda, ahonnan elindultunk, azaz újra lehet kommenteket írni a Homár posztjaihoz. Ez persze így ebben a formában túlzott önbecsmérlés: a dolog nem pont ugyanaz, hiszen mostantól csak a regisztrált…..
Isten az atyám, tényleg ezt a címet adták az utolsó előtti (múlt héten bemutatott) epizódnak, ezek a címadó szakmunkások nem viccelnek. 2x42 perc, ennyi van hátra a valaha volt legjobb politikai témájú sorozatból, ennek elégnek kell lennie a szálak elvarrására, olyan sok nem is…..
Megkezdődik az igazi munka a Fehér házban, jönnek az újak, mehetnek a régiek, mindenki ideges egy kicsit, különösen úgy, hogy Josh ezer fokon ég, és mindenkinek az agyára megy - üvöltözés, vitustánc, amit csak el lehet képzelni. Az egyik korábbi évadban látott visszaemlékezős…..
comment:com Megbukott a Hősök 2007.05.25 13:57:00
Most már hivatalosan bejelenthetjük: a Hősök megbukott. Mármint Magyarországon. Múlt héten és most is alulmaradt ugyanis a Dr Csont című, egyébként nem túl izgalmas Helyszínelők-utánérzéssel szemben. Ennél is szomorúbb, hogy amíg az este kilenckor kezdődő Doktor House-ra…..