Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kókuszosvarázs

2 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk december 2-án a 240E jelzésű busszal utazott. A buszt a Sasad ligetnél egy csapat gyerek szállta meg. Egyiküket, vagyis csak a táskáját a busz ajtaja odazárta. Az utas szólt a sofőrnek, de az nem foglalkozott vele, ezért rákiabált. Mondta neki, hogy odacsukta a gyerek…..
kókuszosvarázs 2009.12.07 13:48:43
Jó dolog is a szabi, főleg hogy az után meg leltár lett volna. Szóval pénteken kivettem egy szabit, mert indultunk le Pécsre. Érdekes hogy a délután kettős indulás után 4 óra alatt értünk le. Pedig csak egyszer tévedtem el... lehet nem kellett volna betartani a szabályokat?!…..
Gangs of New York (2002) - Sok nagyobbfajta név van benne (a teljesség igénye nélkül: Leonardo diCaprio, Daniel Day-Lewis, Cameron Diaz, John C. Reilly, Brendan Gleeson, Liam Neeson), és mindegyik abszolút egyedi karaktert hoz, élő, lélegző személyiségeket saját múlttal, saját…..
Ez a képen még nincsen rajta az osztón és a gyűjtőn lévő golyónyomott lemez mert azt csak később tudtam megvenni a Metaloglóbuszban...
hachiroku Eladva.... 2009.10.23 13:09:00
Elköltözött a hachi :(. Lezárult egy korszak az életemben, eladtam a kis Toyotát. Azt az autót, ami meghatározta az elmúlt néhány évemet. ZDomannal ketten szenvedtük össze, romjaiból élesztettük újjá és vérbeli japán mintájú versenyautót faragtunk belőle. Ami megmaradt, a…..
Bár megoldódni látszik a helyzet, és végre az egymásra mutogató Város és ATIKÖVIZIG megegyeztek, hogy együtt takarítják a Tisza szegedi szakaszának partjait, azért nem árt a civil mozgalom sem. Ők nem egyezkednek, Ők takarítanak. Aki csatlakozni kíván, az itt megteheti...
Számíthatunk rá, hogy a belvárosban szinte mindig rengeteg a turista, akik között rengeteg a Magyar...
Újra köddé vált egy bejegyzésem. Remek. Pedig jó hosszú volt. A fene se írja  újra.... Helyette hivatalosan bejelentem, hogy még decemberben elköltözöm egy saját blogmotorral működő  weboldalra, amely arra lesz hivatott, hogy a  Motion Graphics Design…..
Posztó Utolsó mondat 2009.01.19 01:43:00
A szerepjáték világába belekóstolóknak nem kell nagyon magyaráznom mit is hívatott előrevetíteni a cím. A jó, de még a rossz megfigyelők is könnyen észrevehették, a blog először féltérdre ereszkedett, majd az utóbbi időben szótlanúl úgy is maradt.Ennek oka nem az, hogy…..
Étterem 2009.07.21. Bitter Sweet 2009.07.21 16:24:00
www.bittersweet.hu Mozi előtt egy gyors ebédre ugrottunk be az étterembe. Már többször jártunk itt, és mindig kellemes szájízzel távoztunk. Ez most se volt másként. Déli menüt ettünk, ami zellerkrémlevesből, lasagneból, és mákosgubából állt. Mindegyik nagyon ízletes…..
Hétfőn a lengyel egészségügyi miniszterasszony a TVN24 élő adásában bejelentette, hogy országa nem fog sertésinfluenza elleni tömeges védőoltás-programot végrehajtani. Véleménye szerint Lengyelország a vakcina alkalmazására vonatkozó döntését a klinikai tesztek adatai…..
Most holidays have become international by now. The world is like a global village where we have similar fiestas, similar Christmases, similar days for mourning. Holidays have started to become globalized around the world and the United States leads the way.Many people argue in Hungary that we don't…..
Ma már ott tartunk, hogy egy jó informatikusnak egy diploma sajnos nem feltétlen elég, nemzetközileg elismert minősítéseket érdemes szereznie, ha komolyan gondolja a pályafutását. Nem ereszteném túl hosszúra ezt a posztot, két fő csapásirányt mutatnék be (pontosabban mutat be…..
Balkon Kertet a tetőre! 2009.01.24 17:59:00
Még novemberben jártam az egyik budapesti pláza tetején és látva az ott létrehozott, nagyon szép tetőkertet (kis fákkal, bokrokkal, sőt játszótérrel), rádöbbentem, hogy miért ne lehetne lapos tetejű házakon vagy tetőterasszal rendelkező házaknál  utólag ilyet…..
retekblog Az első örömhír 2009.05.29 09:00:00
A hűvösvölgyi végállomás helyzetről márciusban adott több részes tudósítást a blog, melyben többek között a fából készült korlátok, kerítések állapota is felmerült. Áprilisban azonban mozgolódás történt e téren, így a retekblog kíváncsi kamerája érdeklődve…..
  Lehet hogy ez még csak fénykísérlet vagy a készenléti fények, esetleg az az imposztor kis Vince járt erre, aki stikában fel szokta kapcsolni Budapest díszkivilágítását? Nem tudni. Mindenesetre Retek, a Retekblog és a Csak a szépre! bloggere erre lett figyelmes: Helló!…..
kókuszosvarázs 2009.10.22 12:08:14
Nos, a héten hallottam a következő tanulságos történetet:   Ismerősöm vásárolt egy nagyon vagány, szép családi házat egy faluban. A falu 20 km-re van a várostól, ahol korábban éltek. Most is ezer szállal kötődnek ehhez a városhoz, itt vannak a munkahelyek, iskola,…..
Számkeresés 37. =)http://play.escapegames24.com/2009/10/find-numbers-challenge-37.html..
kókuszosvarázs 2009.10.22 11:30:04
Nyilván nem egyedül bosszankodom azon, hogy az újságok szerzői, szerkesztői lelkesen kreálnak olyan címeket, amelyeknek semmi közük nincs a közölt cikkhez. Gondos tanulmányt lehetne írni ennek üzletileg hasznos és intellektuálisan káros hatásáról, de most uborkaszezon van, a nyár utolsó napjai,…..
Kevés olyan étterem van Budapesten, ami elitnek számít és az olcsóbbak közül való. A Lou Lou ilyen.A Michelin-csillag1 csillag: kategóriájában nagyon jó étterem2 csillag: kiváló étterem3 csillag: kivételes étteremA csillag története úgy szól, hogy Edouard Michelin feltalálta…..
 Barkácsoljunk!  Őszi koszorú készítése - Kartonpapírból két egyforma karikát kell vágni/1 nagyobb és egy kisebb tányért körberajzolva egymáson/ összeragasztani, hogy jó tartása legyen. A karton karikát díszíthetjük őszi termésekkel, préselt színes…..
Van ez a vírusreklám, amely "a Kerékpáros Magyarország program keretében" készült. Alább pedig a blog egyik társszerzőjének írását közöljük, aki lusta regisztrálni, ezért az én nevem alatt ír. A Gazdasági és Közlekedésügyi Minisztérium úgy gondolta, hogy…..
2009 Szeptember 26-án Párizsban a Szajnaparton járt az ingyenműtárgy. Résztvettek: Antimédia, Albert Ádám, Budha Tamás, Ember Sári, Gáldi Vinkó Andrea, Kudász Gábor Arion, Kiss Sára, Langmár Péter, Lénárd Anna, Péter Ildikó, Rácz Márta, Hübler János, Vági János, Papp…..
kókuszosvarázs 2009.10.22 09:09:50